Eğlence

J.J. Abrams Infinity Blade’in yapımcısıyla birlikte yeni bir oyun hazırlıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Yedinci Yıldız Savaşları filmi “Güç Uyanıyor” için geri sayım devam ederken, filmin yönetmeni J.J. Abrams başka projelerle gündeme gelmeye devam ediyor. Söz konusu projeler arasında bir video oyun da yer alıyor. J.J Abrams’ın sahibi olduğu yapım şirketi Bad Robot, popüler mobil oyun Infinity Blade’in yapımcısı Chair Entertainment ile işbirliğine gittiğini açıkladı.

İşbirliği çerçevesinde iki şirket birlikte Spyjinx isimli bir mobil oyun hazırlayacak. Unreal Engine 4 oyun motorunun kullanılacağı Spyjinx, hem mobil cihazlarda hem de masaüstünde oynanabilecek.

Eğlencenin bu alanını keşfetmek istediklerini söyleyen J.J. Abrams, genelde Hollywood ve oyunlar arasındaki işbirliklerinin pek iyi sonuçlanmadığı itirafında da bulundu. Önümüzdeki yıl yayınlanması beklenen Spyjinx; aksiyon ve stratejiye dayanan oyun deneyimini, dinamik dünya inşası ve RPG karakter gelişimiyle birleştirecek. Oyun, heyecan verici ve tehlikeli bir casusluk ortamında geçecek.

Chair Entertainment’ın kreatif direktörü Donald Mustard, Spyjinx’i geliştirirken öncelikli hedeflerinden birisinin karmaşık gözüken sistemleri basit kılmak olduğunu dile getirdi. Oyunun kesin çıkış tarihi konusunda kesin bilgi verilmese de, 2016 içinde bir beta sürümünün yayınlanması planlanıyor.

İLGİLİ HABERLER