Eğlence

iTunes Festival Maroon 5 ve Pharrell Williams ile geri dönüyor

itunes-festival-210714

Apple artık gelenekselleşen iTunes Festival’de bu yıl sahne alacak isimlerden bazılarını açıkladı. Her eylül ayında Londra’da gerçekleşen festivalin bu yıl sekizincisi düzenlenecek. Festivalde izleyiclerle buluşacak isimler arasında Maroon 5, Pharrell Williams, Beck, David Guetta, Calvin Harris, Blondie ve Kasabian dikkat çekiyor.

iTunes Festival’in biletleri daha önce olduğu gibi bu yıl da ücretsiz olarak dağıtılacak. Ancak bilet sahipleri düzenlenecek çekilişle belirlenecek. Çekiliş başvurusu iTunes Festival’in internet sayfası üzerinden yapılacak. Konserler her yıl olduğu gibi Londra’nın Camden semtinde bulunan The Roundhouse’ta gerçekleştirilecek.

Apple’ın internet yazılım ve servislerinden sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Eddy Cue, iTunes Festival’in dünya çapında yıldızlardan ve muhteşem yeni yeteneklerden oluşan bir kadroyla geri döndüğünü belirtti. Bu konserlerin iTunes’un kalbini ve ruhunu yansıttığını söyleyen Cue, hem The Roundhouse’taki izleyicilere hem de dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca kişiye bu deneyimi ücretsiz olarak yaşatmaktan dolayı mutlu olduklarını sözlerine ekledi.

Konserler iOS cihazlar ve Apple TV üzerinden canlı olarak izlenebiliyor. Buna ek olarak PC ve Mac kullanıcıları da iTunes üzerinden konser keyfini yaşayabiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER