DosyaManşetler

iTunes App Store’dan 2013’ün en iyi iPad uygulamaları

iTunes App Store ekibi, tıpkı daha önceki yıllarda olduğu gibi 2013’te de yılın en iyi iPad uygulamalarını seçti. Yılın en çok satan iPad uygulamaları dışında App Store editörleri tarafından seçilen uygulamalar da bu ”en iyiler” derlemesindeki yerini aldı. iTunes App Store editörleri tarafından oluşturulan ”2013’ün en iyi iPad uygulamaları” listesine girmeye hak kazanan oyun ve uygulamaları aşağıda bulabilirsiniz.

ipad-mini-retina-inceleme-00024

2013’ün en iyi iPad uygulaması: Disney Animated

Disney’in animasyon filmleri dünyasına büyüleyici bir tur düzenleme imkanı sunan uygulama çok sayıdaki interaktif karakter modeli, hareketli dizileri ve bunları muhteşem bir biçimde sunmasıyla dikkat çekiyor. Özellikle Disney veya animasyon film hayranları için kesinlikle sahip olunması gereken bir kaynak olan Disney Animated’ın fiyatı bir uygulamaya göre yüksek olsa da, uygulama kendisine verilen parayı kesinlikle hak ediyor.

disney-animated-201213

2013’ün ikinci en iyi iPad uygulaması (Ücretsiz): WWF Together

Dünya’nın en muhteşem hayvanlarını iPad’de bir araya getiren WWF Together uygulamasında görseller ve animasyonlar muhteşem bir interaktif sunum içinde kullanıcılara ulaştırılıyor. Uygulama içinden videolara ve istatistiklere de ulaşılabiliyor. Muhteşem bir sunuma sahip olan WWF Together, doğal yaşamın korunmasının önemini de bir kez daha hatırlatıyor.

wwf-together-201213

2013’ün ikinci en iyi iPad uygulaması (Ücretli): Traktor DJ

Günümüzde müzikle ilgilenen profesyonel veya amatör pek çok kişi DJ’liğe ilgi duyuyor. Profesyonel DJ’lerin de performansları sırasında kullandığı Traktor DJ uygulaması, amatör DJ’lerin de en büyük yardımcısı konumunda. Alanının lideri Native Instruments tarafından hazırlanan uygulama, hem profesyoneller için yeterince derin hem de amatörler için erişimi kolay özellikleriyle dikkat çekiyor.

traktor-dj-201213

2013’ün en iyi iPad oyunu: Badland

Ürkütücü görselleri ve muhteşem kontrolleriyle oyunculara oynarken ayrı bir keyif veren Badland, Teknoblog editörlerinin de en sevdiği oyunlar arasında yer alıyor. Oyuncular gerek tek başlarına gerek arkadaşlarıyla Badland’i oynarken, bu garip yaratıklara tuzaklardan kurtulmakta yardımcı olurken fazlasıyla eğlenecektir.

badland-201213

2013’ün ikinci en iyi iPad oyunu: Device 6

iTunes App Store editörlerinin ”en iyi iPhone oyunları” listesinde de yer alan Device 6, yaratıcı yapbozlar ve akıl zorlayıcı keşifler barındırıyor. Sürreal bir havası olan Device 6, kullanıcıları kendine bağlama konusunda iddialı olduğunu ilk andan gösteriyor.

device-6-191213

2013’ün ikinci en iyi iPad oyunu: Impossible Road

Bir küreyi son derece dik ve ucu bucağı olmayan bir yokuşta düşürmeden nereye kadar götürebilirsiniz? Impossible Road bu sorunun cevabını arıyor. Impossible Road fikir olarak son derece basit, ancak fikrin icrası konusunda son derece kurnaz bir oyun.

impossible-road-201213

Türkiye’de 2013’ün en çok indirilen iPad uygulamaları (Ücretli)

Türkiye’de 2013’ün en çok indirilen iPad uygulamaları (Ücretsiz)

İLGİLİ HABERLER