EğlenceManşetler

iTunes güncellemesi tasarımda önemli değişiklikler getiriyor

itunes 12.4
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

iOS 9.3.2 güncellemesini dün akşam saatlerinde yayınlayan Apple, aynı zamanda iTunes için de bir güncelleme yayınladı. Yeni sürümle birlikte medya oynatıcısının kullanımı biraz daha kolaylaştırılıyor.

Sürüm notlarına bakıldığında iTunes 12.4 güncellemesinin şu yeniliklerle geldiği görülüyor:

– Artık tüm müziklerinizin, filmlerinizin, TV şovlarınızın, podcast’lerinizin ve daha fazlasının daha sade bir tasarımda keyfini çıkarın.
– Dolaşma. Artık arşiviniz, Apple Music, iTunes Store vb. arasında dolaşırken Geri ve İleri düğmelerini kullanabilirsiniz.
– Ortam Seçici. Müzikler, Filmler, TV Şovlar, vb. arasında (ve yalnızca istediğiniz öğeleri seçmek için Düzenle bölümüne) kolayca geçiş yapın.
– Arşiv ve Listeler. Arşivinizi yeni şekillerde görüntülemek için kenar çubuğunu kullanın. Parçaları listelere kolayca eklemek için sürükleyip bırakın. Ayrıca yalnızca favori görüntülerinizi göstermek için kenar çubuğunu düzenleyin.
– Menüler. iTunes’daki menüler artık daha sade ve kullanımı daha kolay. Arşivinizi özelleştirmek için Görüntü menüsünü kullanın ve belirli öğelerle işlem yapmak için bağlamsal menüleri deneyin.

Apple son zamanlarda servislerine daha fazla yoğunlaşmaya başladı. iTunes Apple servisleri için önemli bir kapı işlevi görüyordu, ancak son zamanlarda gelen güncellemeler iTunes’un kullanışlılığına olumsuz etkide bulunmuştu. iTunes 12.4 güncellemesiyle birlikte eski düzene dönüş ve kullanımı basitleştirme noktalarında önemli adımlar atılmış oluyor.

iTunes 12.4 güncellemesini Mac App Store üzerinden indirebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER