Teknoloji

İstanbul’daki ikinci Apple Store 25 Ekimde açılıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

IMG_0111.JPG
Apple’ın İstanbul’daki ikinci, Anadolu yakasındaki ilk fiziksel mağazası 25 Ekim Cumartesi günü açılıyor. 25 Ekim Cumartesi günü açılışı yapılacak mağazayla birlikte Anadolu yakasında yaşayanlar için Apple ürünlerine daha kolay şekilde ulaşma fırsatı bulacak.

Apple’ın Acıbadem Akasya Alışveriş Merkezi’ndeki mağazasında 80 kişilik bir ekip görev yapıyor. Apple, çalışanlarını “sıradışı” olarak nitelendiriyor, toplamda 10 farklı dil bilen bir ekibinin olduğunun altını çiziyor.

Tam 125 değişik çeşitte iPhone, iPad, iPod, Mac ürünü ziyaretçilerin deneyimlemesi için mağazada hazır şekilde bekliyor. Ayrıca mağaza çalışanları da müşterilere her an yardıma hazır şekilde mağaza içinde bulunuyor. Yeni satın alınan ürünlerin kurulumu da mağazada yapılıyor, böylelikle Apple Store’dan yeni bir ürün satın alan müşteri mağazadan ayrıldıktan sonra bilgisayarında ek bir ayar için uğraşmıyor. E-posta hesaplarının kurulumu, kişilerin yüklenmesi gibi işlemler mağazada gerçekleştiriliyor.

Ayrıca her Apple mağazasında olduğu gibi Acıbadem mağazasında da müşterileri zengin bir aksesuar yelpazesi bekliyor.

Apple Store içinde müşterilerin mağazada bulundukları süre boyunca ücretsiz olarak yararlanabilecekleri kablosuz internet hizmeti bulunuyor. Ayrıca düzenlenen çeşitli atölye çalışmaları sayesinde Apple ürünleri ve servisleri hakkında daha fazla bilgi ve deneyim sahibi olmak mümkün olacak. Atölye çalışmalarına kayıt web sitesi üzerinden yapılabilecek. Ayrıca yıllık 199 TL karşılığında kişiye özel eğitim seansları da düzenlenecek.

Mağazada çocuklar için özel eğitim programları ve saha gezileri de olacak. Saha gezileri yeni yılla birlikte başlayacak. Buna ek olarak 8-12 yaş arasındaki çocuklar için yaz kampı programları da düzenlenecek. Bu kamp boyunca filmler veya etkileşimli iBook kitaplar oluşturma gibi çalışmalar yapılacak. Apple Camp olarak adlandırılan bu çalışmalar kapsamında oluşturulan eserler de mağaza içinde sergilenecek.

Ve Genius Bar… Apple’ın “mağazanın kalbi” olarak nitelendirdiği Genius Bar’ın en önemli özelliği, çok detaylı eğitimden geçmiş Genius’ların müşterilere ihtiyaç duydukları teknik bilgileri samimi bir ortamda sunması.

Akasya Alışveriş Merkezi’ndeki Apple Store cumartesi günü açılıyor. Açılışta ilk 1000 kişiye açılışa özel tişört hediye edilecek.

İLGİLİ HABERLER