Eğlence

Iron Fist ikinci sezon için Netflix’ten onay aldı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

iron fist 2. sezonIron Fist 2. sezon için Netflix’ten beklenen onayı aldı. Haberi Marvel’ın TV projelerinden sorumlu ismi Jeph Loab, San Diego’da düzenlenen Comic-Con’da duyurdu.

Dizide Finn Jones tarafından canlandırılan Danny Rand’ın hikayesi anlatılmaya devam edecek. Ancak macera 18 Ağustosta yine Netflix’te yayınlanacak The Defenders’ın bıraktığı yerden sürecek.

Iron Fist, geçtiğimiz ilkbaharda Netflix’te izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Dizi hikaye anlatımındaki zayıflık ve müzik kulağı olmayanların ırkçı biçimde temsil edilmesi nedeniyle tepki çekmişti. Ancak karakter, House of Ideas’ın TV planları içinde hâlâ önemli bir yere sahip. Dolayısıyla ikinci sezon onayına pek de şaşırmamak gerekiyor. Iron Fist’in Netflix’in yeni dizileri arasında maraton formatında izleme konusunda zirveye çıkması da, yeni bölümlerin gelişini büyük ölçüde garantilemişti.

Iron Fist 2. sezon bölümlerinde Misty Knight da görülecek

Iron Fist’in yeni bölümlerde Luke Cage’in yan karakterlerinden Misty Knight da görülecek. Misty Knight’ı Simone Missick canlandıracak. Misty Knight, çizgi romanda Dany Rand ile bir ilişki yaşamıştı. Bu ilişkin diziye nasıl yansıtılacağı ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

İLGİLİ HABERLER