İpucuManşetler

iPhone’dan Android telefona veri taşıma nasıl yapılır?

iphone android telefon veri taşıma
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

iPhone’dan Android telefona geçiş yaptınız ve eski telefonunuzdaki verileri yeni telefonunuza aktarmak istiyorsunuz. Bunun için ister ilk kurulum sırasında, ister ilk kurulumdan sonra kullanabileceğiniz, farklı üreticilere özel çeşitli araçlar var. Bunlar birbirinden farklı görünse de, çoğunlukla aynı yöntemi kullanarak çalışıyor ve işin sonunda istenileni gerçekleştiriyor. Yani iPhone’dan Android telefona veri taşıma işlemini yapıyor.

Yukarıdaki videoda iPhone X‘dan yeni kurulmakta olan Huawei Mate 20 Pro‘ya veri taşıma işleminin nasıl yapıldığını gösteriyoruz. Bu örnekte Huawei markalı Android telefon kullanıyoruz, ancak söylediğimiz gibi farklı üreticiler de aynı amaca hizmet eden araçları sunuyor.

Mate 20 Pro ve diğer Huawei markalı telefonlar için Phone Clone adı verilen bir uygulama kullanılıyor. Bu uygulamayı App Store’dan ücretsiz olarak indirip iPhone’unuza kurmalısınız. Daha sonra da yeni telefonun sunduğu Wi-Fi ağına iPhone ile bağlanmalı, Phone Clone uygulamasındaki adımları takip ederek taşıma işlemini gerçekleştirmelisiniz.

Videoda tüm süreci detaylı bir şekilde anlatıyoruz.

İLGİLİ HABERLER