Manşetler

iPhone Xs, Xs Max ve XR Türkiye’de satışa çıktı

iphone xs ve iphone xr

Apple‘ın en yeni iPhone modelleri iPhone Xs, Xs Max ve XR‘ın 30 Kasım itibarıyla Türkiye’de satışa sunulacağı geçtiğimiz hafta açıklanmıştı. Telefonların satış fiyatları Apple’ın çevrimiçi mağazasında belirtilmese de, operatörlerin ve diğer perakende zincirlerinin internet sitelerinde telefonların satış fiyatlarını görmek mümkün olmuştu. Beklenen günün gelmesiyle birlikte Apple’ın internet sitesinde de yeni iPhone’ların satışları başladı ve telefonların fiyatları duyuruldu.

5.8 inç ekranlı iPhone Xs, 9899 TL karşılığında satılıyor. Bu meblağı ödeyenler, 64 GB depolama alanına sahip oluyor. 256 GB depolama alanı isteyenlerin 11199 TL, 512 GB depolama alanı isteyenlerin ise 13099 TL ödemek gerekiyor. 6.5 inç ekranlı Xs Max’i isteyenlerin ise ceplerinden biraz daha fazla para çıkarması gerekiyor. Xs Max’in baz seçeneği olan 64 GB dahili depolama alanlı versiyonunun fiyat etiketinde 10799 TL yazıyor. 256 GB depolama alanı seçeneğinde söz konusu meblağ 12099 TL’ye yükseliyor. 512 GB depolama alanına ise 13999 TL ödeyerek sahip olunabiliyor.

iPhone Xs ve Xs Max ile birlikte 2018 model iPhone portföyünün “uygun fiyatlı” üyesi iPhone XR da Türkiye’de satışa sunuldu. Altı farklı renk seçeneği bulunan telefonun 64 GB depolama alanına sahip versiyonu için 7399 TL ödemek gerekiyor. 128 GB depolama alanı isteyenler için söz konusu meblağ 7799 TL’ye çıkıyor. 8699 TL ödeyenler ise 256 GB depolama alanına sahip olabiliyor.

Apple iPhone Xs, Xs Max ve XR’ı kendi çevrimiçi mağazası aracılığıyla satın alanlara 1 iş günü içinde ürün gönderimi yapabileceğini belirtiyor. Ancak bu sürenin alıcının bulunduğu yere göre değişebileceğini unutmamak gerekiyor. Muhtemel teslim tarihi de Apple’ın internet sitesi üzerinden kontrol edilebiliyor.

Türkiye’deki ilk iPhone kimin oldu?

 

Apple’ın belirttiğine göre, Türkiye’de yeni iPhone ile buluşan ilk kullanıcı İstanbul’dan Zeynep Yağmur oldu. Büyük ekran kullanmayı sevdiğini belirten Zeynep Yağmur, şu ana kadar kullandığı iPhone X’unu oğluna vereceğini söyledi ve seçimini iPhone XS Max Gümüş olarak yaptı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER