Teknoloji

iPhone Xs Max ve iPhone 9 kılıfları Walmart’ta görüntülendi

iphone xs max

Apple önümüzdeki hafta üç yeni iPhone modelini birden tanıtmaya hazırlanıyor. 2018 kadrosunun 5.8 inç ekranlı iPhone Xs, 6.5 inç ekranlı iPhone Xs Max ve 6.1 inç ekranlı iPhone 9’dan oluşmasına artık kesin gözüyle bakılıyor. Bu cihazları görmek içinse 12 Eylül tarihini beklemek gerekiyor.

Apple’ın resmi duyurusu için geri sayım devam ederken, 2018 model iPhone’larla ilgili sızıntılara da yenileri eklenmeye devam ediyor. Bu sızıntıların sonuncusunda iPhone Xs Max ve iPhone 9’a ait olduğu söylenen kılıflar, ABD’nin ünlü market zinciri Walmart’ta iPhone X ve iPhone 8 Plus ile karşılaştırılırken görülüyor. 6.5 ve 6.1 inç ekranlı olması beklenen yeni telefonların kılıfları, doğal olarak 5.8 inç ekranlı iPhone X’dan büyük görünüyor. Kılıfına bakıldığında iPhone Xs Max’in iPhone 8 Plus kadar bir alan kaplayabileceği anlaşılıyor.

Her iki kılıfın arkasında da kamera için aynı boşluklar bulunuyor. Apple her iki telefonda da dikey kamera modüllerini tercih edecek gibi görünüyor. Ancak bu durum kamera modüllerinin teknik açıdan aynı olduğu anlamına gelmiyor. iPhone Xs Max’in arkasında çift lensli, iPhone 9’un arkasında ise tek lensli bir kameranın bulunması bekleniyor.

Kılıf sızıntıları telefonların boyutları dışında pek fazla ipucu vermiyor. Ancak Apple’ın yeni telefonlarının üçünün de görsel açıdan iPhone X’a benzemesi ve çentik taşıması neredeyse kesin görünüyor. iPhone Xs Max ve Xs’te OLED, iPhone 9’da ise LED panelin tercih edilmesi de kesin gözüyle bakılan bir diğer nokta olarak öne çıkıyor.

İLGİLİ HABERLER