Manşetler

iPhone Xs, iPhone Xs Max ve iPhone XR Türkiye çıkış tarihi ve fiyatları belli oldu

iphone xs türkiye

Apple’ın eylül ayı içinde tanıttığı iPhone Xs, iPhone Xs Max ve iPhone XR yurt dışında birçok ülkede satışa çıktı. En sonunda kasım ayı bitmeden ülkemizde de resmen satışa sunuluyor.

Apple Türkiye web sitesinde iPhone Xs, Xs Max ve XR modellerinin 30 Kasım’dan itibaren Türkiye’de satışa çıkacağı belirtiliyor. Haberi hazırladığımız sırada web sitesinde fiyat bilgileri yer almıyordu. Ancak ürünleri şimdiden ön satışa sunan Turkcell sayesinde her bir modelin ne kadara satılacağını aşağı yukarı biliyoruz.

iphone xr türkiye

Turkcell’in web sitesinde belirtildiğine göre; 64 GB ve 256 GB kapasiteli iPhone Xs sırasıyla 9899 TL ve 11199 TL fiyat etiketleriyle satılacak.

iPhone Xs Max‘e baktığımızda ise; 64 GB kapasiteli modelin 10799 TL, 256 GB kapasiteli 12099 TL peşin satış fiyatına sahip olduğunu görüyoruz.

iphone xs 256 gb turkcell

2018 model iPhone’lar içinde daha uygun fiyatlı model olarak nitelendirilen iPhone XR‘ın fiyatları da Turkcell’in web sitesinde yer alıyor. 64 GB kapasiteli iPhone XR 7399 TL, 128 GB kapasitelisi ise 7799 TL peşin fiyat etiketiyle ön siparişe sunuldu.

iphone xr 64 gb turkcell

Bu arada Turkcell’in ön satışa özel olarak, iPhone’lardan bir tanesi için sipariş verenlere AirPods satın alımında yüzde 50 indirim sunduğunu da belirtelim.

İLGİLİ HABERLER