Teknoloji

iPhone Xs, iPhone Xs Max ve Apple Watch Series 4 yurt dışında satışa çıkıyor

iphone xs iphone xs max 2019 model iphone

Geçen hafta tanıtılan iPhone Xs, iPhone Xs Max ve Apple Watch Series 4, 14 Eylül’de yurt dışında ön siparişe sunulmuştu. Bugün itibarıyla ön sipariş verenler ve diğer satın almak isteyenler Apple’ın yeni cihazlarıyla buluşmaya başlıyor. Yeni model iPhone’lar ve Apple Watch, başta ABD olmak üzere yurt dışında birçok ülkede satışa sunuluyor.

iPhone Xs ve Xs Max, bugün itibarıyla Avustralya, Avusturya, Belçika, Kanada, Çin, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Almanya, Guernsey, Hong Kong, İrlanda, Man Adası, İtalya, Japonya, Jersey, Lüksemburg, Meksika, Hollanda, Yeni Zelanda, Norveç, Portekiz, Porto Riko, Suudi Arabistan, Singapur, İspanya, İsveç, İsviçre, Tayvan, BAE, Birleşik Krallık, ABD ve ABD Virgin Adaları dahil 30’dan fazla ülke ve bölgede piyasaya çıkıyor.

28 Eylül Cuma gününden itibaren de iPhone Xs ve Xs Max’in Andorra, Ermenistan, Bahreyn, Bulgaristan, Hırvatistan, Kıbrıs, Çek Cumhuriyeti, Estonya, Gürcistan, Yunanistan, Grönland, Macaristan, İzlanda, Hindistan, Kazakistan, Kuveyt, Letonya, Lihtenştayn, Litvanya, Malta, Monako, Umman, Polonya, Katar, Romanya, Rusya, Slovakya, Slovenya ve Güney Afrika dahil 25?ten fazla ülke ve bölgede satışa sunulduğunu göreceğiz.

Apple’ın yeni iPhone’larının satışa sunulacağını açıkladığı 50’den fazla ülke ve bölge arasında Türkiye yer almıyor. Aynı zamanda iPhone Xs ve Xs Max’in fiyatları hakkında da henüz resmi bir bilgi verilmedi. Aynı şekilde, Apple Watch Series 4’ün piyasaya çıkış tarihi de henüz açıklanmadı.

12 Eylül etkinliğinde tanıtılan bir diğer telefon olan iPhone XR ise 17 Ekim’den itibaren yurt dışında ön siparişe sunulacak. Telefonun 26 Ekim’den itibaren de yurt dışında piyasaya çıkması bekleniyor. Türkiye, iPhone XR’ın da piyasaya çıkacağı belli olan ilk ülkeler arasında bulunmuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER