Teknoloji

iPhone Xs almaya bir küvet dolusu bozuk parayla gitti

iphone xs

Akıllı telefonlar, özellikle iPhone‘lar, pek çok ülkede bir tür sosyal statü sembolü olarak görülüyor. Bu da kimi zaman akıllı telefon alışverişini bir tür şova dönüştürebiliyor. Bunun son örneğini Rusya’da iPhone Xs satın alan bir genç verdi.

Söz konusu genç, arkadaşlarının da yardımıyla taşıdığı bir küvet dolusu bozuk parayla “re:Store” adındaki yetkili Apple mağazasına geldi. iPhone Xs’in 256 GB kapasiteli versiyonu için 100 bin ruble (8131 TL) biriktiren genç, mağaza çalışanlarının ve diğer müşterilerin şaşkın bakışları altında bir görevlinin yanına giderek telefonu istedi.

Bu ilginç an, mağazanın müdürü Ludmila Semushina tarafından fotoğraflandı. Semushina fotoğrafı Facebook hesabında paylaşırken mağaza çalışanlarının oturup bir küvet dolusu bozuk parayı saydığını ve karşılığında telefonu verdiğini dile getirdi.

Günümüzde sosyal medyadaki gelişimle birlikte bu tarz numaralarla çok daha sık karşılaşılıyor. Özellikle YouTube için içerik hazırlayan kanal sahipleri, daha çok takipçi ve izleyici çekebilmek adına böyle farklı fikirleri denemekten kaçınmıyor. iPhone Xs için Rus gençlerin yaptığı bu eylemin benzerlerini gelecekte de görmek şaşırtıcı olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER