Teknoloji

iPhone XR Şeffaf Kılıf Apple online mağazaya geldi

iphone xr şeffaf kılıf

Apple’ın iPhone XR’nin tanıtımı sırasında sözünü verdiği şeffaf kılıf, 26 Ekim tarihindeki yurt dışında piyasaya çıkışa yetişmemişti. Altı haftalık bekleyişin ardından, bu özel aksesuar Apple online mağazada satışa sunuldu. iPhone XR ülkemizde daha yeni satışa sunulduğu için, Türkiye’de bulunan ve iPhone XR’yi tercih edecek tüketiciler bu aksesuarın eksiliğini yaşamamış olacaklar.

Şeffaf Kılıf, Apple’ın şimdiye kadar iPhone XR için çıkardığı kendi yapımı tek kılıf olma özelliğini taşıyor. Şirket şimdiye kadar hiçbir telefonu için şeffaf koruyucu kılıf çıkarmamıştı. iPhone XR’nin renkli arka cam yüzeylerinin kılıfla bile anlaşılır olmasını sağlamak amacıyla şirket, önemli bir geleneğinden vazgeçmiş olmalı.

Kılıf optik açıdan şeffaf polikarbon ve esnek TPU materyallerin birleşiminden üretildi. Ürünün açıklamalarına göre, ince, hafif ve üstelik kolayca kavranabiliyor.Düğmelere tam oturduğu için de kullanım kolaylığı sağlıyor. Yüzeyde bulunan, çizilmelere dayanıklı kaplama yalnızca dış yüzeye değil iç yüzeye de uygulanıyor. Kablosuz şarj için de kılıfı iPhone?unuzdan çıkarmadan telefonu Qi sertifikalı şarj aygıtınızın üzerine bırakmanız yeterli oluyor.

iPhone XR Şeffaf Kılıf Apple Türkiye online mağazada da listeleniyor. Ancak haberi yayına hazırladığımız sırada stok durumunun henüz mevcut olmadığı belirtiliyordu.

İLGİLİ HABERLER