Teknoloji

iPhone X ile ilgili en son şikayet ekranın kenarında görülen yeşil çizgi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

iPhone X ile ilgili yeni bir şikayet daha ortaya çıktı. Bazı kullanıcıların ekranın soğuk havalarda dokunmalara tepki vermediğini rapor etmesinin ardından, bu sefer de bazı kullanıcılarının cihazlarında, ekranın kenarında yeşil renkli bir çizginin belirdiği dillendirilmeye başlandı.

9to5Mac’in haberine göre, bu hafta sonu bir kullanıcının cihazının ekranında yeşil renkli çizgi görmesini belirtmesiyle şikayetler ortaya çıktı. Apple’a şimdiye kadar 30’un üstünde şikayet geldiği belirtiliyor. Bu, Apple’ın sattığı iPhone X’ların yanında çok kısıtlı olsa da, her kullanıcının yepyeni akıllı telefondan en iyi deneyimi alması Apple için önemli olmalı.

Twitter’da yayınlanan fotoğraflara bakıldığında, her ne kadar çoğu kullanıcının başına gelmese de, ekranda yaşanan sorunun yabana atılmayacak cinsten olduğu görülüyor. Apple şu ana kadar bu hatayla ilgili herhangi bir çözüm sunmazken, sorun nedeniyle Apple’a götürülen ürünlerin değiştirilip değiştirilmediğiyle ilgili bir bilgi de gelmedi.

Şimdilik bu durum sadece kısıtlı sayıda kullanıcıyı etkileyen küçük bir problem gibi görünüyor. Apple’ın konuyla ilgili yaptığı resmi bir açıklama olursa, buna da yer vereceğiz.

İLGİLİ HABERLER