Teknoloji

iPhone X için “Blush Gold” renk seçeneği dedikoduları yeniden canlandı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

iphone xiPhone X duyurulmadan önce konuşulan renk seçeneklerinden birisi de, “Blush Gold” adını taşıyan bakır tonlarındaki renk seçeneğiydi. Bu seçeneği gösteren çeşitli fotoğraflar da o dönemde internette dolaşmış, ancak Apple yeni amiral gemisi için sadece gümüş ve uzay grisi renk seçeneklerini sunmuştu.

Telefonun “Blush Gold” renk seçeneğine dair konuşulanlar da, tanıtımın ardından tamamen unutulmuştu. Ancak en yeni iPhone’un Blush Gold versiyonuna dair dedikoduları ilk kez dillendiren isimlerden biri olan duyumcu Ben Geskin, Apple’ın yeni renk seçeneğini yakında kullanıcıların karşısına çıkaracağını iddia etti. Geskin, şirketin yeni renk seçeneğine sahip cihazların üretimine başladığını öne sürdü.

Apple iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’ın piyasaya çıkışından yaklaşık 6 ay sonra, geçtiğimiz yılın mart ayında akıllı telefonlarının kırmızı renkli versiyonlarını duyurmuştu. Kırmızı renk seçeneğinin güzelliği, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus satışlarının yeniden canlanmasına vesile olmuştu.

Apple’ın geçmiş hamlelerine bakıldığında iPhone X için şu sıralarda yeni bir renk seçeneğinin duyurulması şaşırtıcı olmayacaktır. Cupertino merkezli şirketin 27 Mart’ta düzenleyeceği eğitim odaklı etkinlikte bu doğrultuda bir duyuru yapıp yapmayacağı ise henüz bilinmiyor.

İLGİLİ HABERLER