EğlenceManşetler

iPhone ve iPod touch için EA Sports FIFA Soccer 11 App Store’da yayınlandı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Electronic Arts’ın bir iştiraki olan EA Mobile en yeni futbol oyunu olan EA Sports FIFA Soccer 11’in resmi duyurusunu yaptı. Önceki sürümlerindeki çizgiyi koruyan EA Mobile bu arada yeni özellikleri de eklemeyi ihmal etmemiş. EA Mobile oyunun üzerinde çalıştığı i-cihazının gücünden sonuna kadar faydalandığını, futbol deneyimini kullanıcıların ellerine kadar getirdiğini söylüyor.

EA Sports FIFA Soccer 11’in bünyesinde 500 lisanslı takım, 30 resmi lisanslı lig, 15 binden fazla oyuncu ve 35 stadyum bulunuyor. Yeni oyun çift kontrol seçeneğini de barındırıyor. Bu sayede oyuncular daha sofistike hareketleri daha kolay bir şekilde yapabilecekler. FIFA Soccer 11’de iki farklı oyun modu bulunuyor: Favori takımınızı seçerek bir ligde mücadele edebilir ya da doğrudan elemeli maçların oynandığı bir turnuvaya katılabilirsiniz.

EA Sports FIFA 11 iTunes App Store üzerinden dağıtıma sunulmuş durumda. iPhone 4, iPhone 3GS ve iPod touch ile uyumlu olan bu oyun 4.99$’dan satılıyor. Ayrıntıları aşağıdaki bağlantıda bulabilirsiniz. Ayrıca iTunes App Store bağlantısını da aşağıya ekledik.

İlgili – Slashgear (Basın Bülteni)
İlgili – iTunes App Store

İLGİLİ HABERLER