FırsatlarManşetler

iPhone ve diğer akıllı telefonlarda dikkat çekici indirim [Günün Fırsatı]

iphone indirim fırsatı

Bugünlerde bir akıllı telefon satın almayı düşünüyorsanız, GittiGidiyor’un 16-19 Şubat tarihleri arasında geçerli olan kampanyasına bir göz atmanızda fayda var. Ekstra İndirim Günleri kapsamında akıllı telefonlarda ve aksesuarlarda 1500 TL ve üzeri alışverişlerde yüzde 4 indirim fırsatı var. Herkese anında 150 TL’ye varan indirim sunulurken, GittiGidiyor Kazananlar Kulübü üyeleri 200 TL’ye varan indirim elde etme imkanı yakalıyor.

GİTTİGİDİYOR KAMPANYA ÜRÜNLERİNİ İNCELE

İndirim fırsatı sunulan kampanya ürünleri arasında dikkat çekenler iPhone ve Xiaomi ürünleri oluyor. Özellikle çok ilgi gören iPhone 11 ve iPhone SE gibi Apple akıllı telefonları için dikkate değer indirimler var. Bu sayede tavsiye edilen satış fiyatının altında bir iPhone sahibi olabilirsiniz. Buna ek olarak Xiaomi’nin Redmi 9C, Redmi 9S, Poco X3 NFC gibi popüler olan orta segment telefonlarında da dikkate değer indirimler bulunuyor.

Samsung tarafında ise Galaxy A11, Galaxy A12, Galaxy A31 gibi A serisi Android telefonlarına ait indirimler görüyoruz. Ayrıca giriş segmentine mensup Elephone modelleri de kampanya dahilinde sunulan ürünler arasında bulunuyor.

GittiGidiyor Kazananlar Kulübü nedir?

Kazananlar Kulübü GittiGidiyor’un belirli sıklıkta ve tutarda alışveriş yapan müşterilerine özel sunduğu bir ayrıcalıklar programıdır. GittiGidiyor Kazananlar Kulübü’nde olup olmadığınızı, üye girişi yaparak kontrol edebilirsiniz.

Son bir yıl içerisinde 5 ayrı siparişte (GittiGidiyor Kazananlar Kulübü’ne dahil olabilmek için geriye dönük olarak son bir yıl içerisinde en az 5 ayrı sepette sipariş vermeniz gerekmektedir.) toplam 1000 TL ve üzeri siparişinizine onay vererek GittiGidiyor Kazananlar Kulübü’ne dahil olabilirsiniz.

GİTTİGİDİYOR KAMPANYA ÜRÜNLERİNİ İNCELE

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
Fiyatlar yayın tarihinde alınan fiyatlardır, daha sonra değişiklik gösterebilir veya ürün satıştan kaldırılabilir.

İLGİLİ HABERLER