Manşetler

Video: iPhone SE Kutusundan Çıkıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple beklenen 4 inç ekranlı yeni akıllı telefonu iPhone SE’yi 21 Mart etkinliğinde tanıtmıştı. Bu telefonu 8 Nisan tarihinden itibaren epey fazla yerde görme şansına erişeceğiz. Bunun öncesinde SE test merkezimize ulaştı. Çok yakında detaylı incelemesini Teknoblog’da bulacağınız yeni iPhone’un kutu açılışını birlikte gerçekleştiriyoruz.

4 inç ekranlı telefonun kutusunda diğer iPhone’larda gördüğümüzden çok farklı şeyler yok. Kutu boyutları iPhone 5s’inkiyle aynı. SE’nin yanında USB-Lightning kablosu, Earpods kulaklık, seyahat şarj adaptörü ve nanoSIM kart yuvasını açmayı sağlayan sivri uçlu cismi görüyoruz.

Kutu açılımı videosunda iPhone SE ile iPhone 5s karşılaştırması da yapıyoruz. Bu iki telefon tasarım açısından birbirinin aynısı olsa da, malzeme ve işçilik bakımından farklılıklar söz konusu. Ayrıca performans bakımından da doğal olarak SE epey önde görünüyor.

iPhone SE incelemesi çok yakında

Daha fazla ayrıntıyı çok yakında yayınlayacağımız incelemeye saklayalım. O incelemede telefonun performansı, kamerası, pili, iPhone 5s’ten farklı gibi unsurları bulacaksınız.

İLGİLİ HABERLER