Teknoloji

iPhone SE 3’ün tasarımı eski nesillerden uzaklaşmayacak

iphone se plus 2022

Geçtiğimiz yılın başlarında çıkan haberlerde yeni nesil iPhone SE’nin daha modern bir görünüme sahip olacağı iddia edilmişti. Ancak gelen son haberler farklı bir durumu işaret ediyor. iPhone SE 3 olarak anılan telefonun tasarımının 2017 model iPhone 8’e benzeyeceği söyleniyor.

Neredeyse her telefonun “tam ekran” anlayışını benimsediği günümüzde bu tasarım “demode” olarak değerlendirilebilir. Ancak iPhone SE 3’ü satın alacakların bunu pek önemsemeyeceği söylenebilir. iPhone deneyimini uygun fiyatla yaşamayı isteyenlerin tercihi olması beklenen iPhone SE 3’te 5G desteği sunulmasına da kesin gözüyle bakılıyor.

iPhone SE’nin Apple’ın ürün portföyünde “özel” bir yerinin olduğu rahatlıkla söylenebilir. Diğer iPhone’ların aksine her yıl yenilenmeyen telefon, tasarım bakımından da geçmiş yıllarda çıkan modellerin bayrağını taşıyor. Ancak iş teknik bileşenlere geldiğinde durum değişiyor. Apple en güncel işlemcisini iPhone SE’ye yerleştirirken, modern iPhone deneyimi yaşamayı sağlayacak dokunuşları da ihmal etmiyor.

iPhone SE 3 için değişim beklenmezken, iPhone SE 4 ile birlikte Apple’ın beklenen modern tasarımı sunacağı söyleniyor. Bu telefonun tasarımı itibarıyla iPhone XR ve iPhone 11 gibi modellere yaklaşacağı belirtiliyor.

İLGİLİ HABERLER