Teknoloji

iPhone SE 2020 Türkiye’de satışa çıktı

iPhone SE 2020 Türkiye'de satışa çıktı
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple’ın nisan ayında duyurusunu gerçekleştirdiği 2020 model iPhone SE Türkiye’de satışa sunuldu. Apple’ın online mağazası üzerinden satışa sunulan yeni kompakt iPhone modeli için 1 gün içinde teslimat sunuluyor. Aynı zamanda internet üzerinden veya mağazada trade-in, fiyat farkını verip yenisi ile değiştirme imkanı da iPhone SE satın almak isteyenlere sunulacak.

iPhone SE’nin siyah, beyaz ve kırmızı renk seçenekleri bulunuyor. Product(RED) olarak adlandırılan kırmızı renk seçeneğinin satışlarından elde edilen gelirin bir bölümü The Global Fund tarafından yeni koronavirüse karşı savaş için kurulan fona bağışlanacak. iPhone SE’nin 64 GB, 128 GB ve 256 GB kapasiteli versiyonları bulunuyor.

iPhone SE 2020 Türkiye'de satışa çıktı

64 GB kapasiteli iPhone SE için 5299 TL’lik fiyat belirlendi. 128 GB için 5749 TL, 256 GB için 6599 TL karşılığında bu ürünlere sahip olmak mümkün oluyor.

iPhone SE için “eskiyi getir” kampanyası

Apple’ın belirttiğine göre, bugün itibariyle iPhone SE lansman dönemi olması nedeniyle iPhone SE’yi en avantajlı seçeneklerle almayı sağlayan bir trade-in(eskiyi getir kampanyası) fırsatı sunuluyor. Arzu edenler için diğer iPhone modellerinde de değişim kampanyası bulunmaktadır. Partnerlerimizin kampanyaları sayesinde müşterilerimiz iPhone SE’ye daha da avantajlı fiyatlarla sahip olabilecekler. Bu kampanyalarda eski telefonunu getiren müşterilerimiz iPhone SE’ye 2999 TL gibi avantajlı fiyatlarla sahip olabilecek.

iPhone SE için trade-in yani “eskiyi getir” kampanyası bugün itibariyle Hepsiburada’da başlamış durumda. Gürgençler, Troy gibi Apple Premium Reseller’lar ve Vatan, MediaMartkt, TeknoSA gibi teknoloji marketlerinde ise trade-in gelecek hafta itibarıyla başlayacak. Değişim kampanyası ile iPhone SE almak isteyenler sadece iPhone değil farklı marka ve model akıllı telefonlarını da geri vererek kampanyadan faydalanabilecekler.

Takasa sokulan telefonun ekran ve tuş şartları geri alım fiyatını etkiliyor. Ancak telefonun kutusu ya da şarj kablosunu getirme şartı aranmıyor. Apple’ın verdiği örneğe göre, bu kampanya ile iyi durumda bir iPhone 7’nin en üst kapasitesini getiren müşteriler 2999TL gibi avantajlı bir fiyata iPhone SE alabilecekler.

iPhone SE 2020 özellikleri

En son iPhone 8’de gördüğümüz tasarımla gelen 2020 model iPhone SE, bu modelde bulunan 4.7 inç Retina HD ekrana sahip. Akıllı telefonun kalbinde ise iPhone 11 ve iPhone 11 Pro Max, 11 Pro modellerinde görmüş olduğumuz A13 Bionic işlemci bulunuyor. Yapay zekâ destekli özellikleriyle epey güçlü olan bu işlemci, iPhone SE’nin arkasında bulunan 12 megapiksel çözünürlüklü tek kameranın da iyi işler çıkarmasını sağlıyor. Benzer bir durum öndeki FaceTime kamerası için de geçerli.

iPhone SE kullanıcıları Akıllı HDR, Portre Işığı gibi son zamanlarda çıkan iPhone’larda gördüğümüz kamera özelliklerinden yararlanabiliyor. Ön kamera ile de Portre modunu kullanmak mümkün oluyor. Bu arada uzun zamandır Apple cihazlarında görmediğimiz Touch ID de iPhone SE ile birlikte güncel bir iPhone modelinde tekrar karşımıza çıkıyor.

iPhone SE, kompakt bir akıllı telefon isteyenler için en uygun ve yüksek performanslı seçeneklerden bir tanesi oluyor. Aynı zamanda güncel ve yüksek performanslı bir iPhone’u uygun fiyattan satın almak isteyenler için iyi bir başlangıç noktası niteliğini taşıyor.

İLGİLİ HABERLER