Teknoloji

iPhone SE 2’ye ait olduğu söylenen ekran paneli internete sızdı

iphone se 2
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple’ın mevcut akıllı telefon portföyünün en küçük üyesi iPhone SE’nin yeni versiyonunun çıkışına dair dedikodular uzun süredir etrafta dolaşıyor. iPhone SE 2 olarak anılan telefona dair sızıntılara son olarak cihaza ait olduğu iddia edilen ekran paneli eklendi.

Söz konusu ekran paneli, Apple’ın iPhone X’da kullandığı panelin küçük versiyonu gibi görünüyor. “Tam ekran” görünümündeki panelin üst kısmındaki çentiğin varlığı da ayrıca dikkat çekiyor.

iphone se 2SE 2’nin ekran paneline ait olduğu söylenen fotoğraflar, Çin’in popüler sosyal ağı Weibo’da paylaşıldı. Biraz parlak bir ambalajın içine yerleştirilmiş ekran panellerinin gösterildiği fotoğrafların altında panellerin SE 2’ye ait olduğu belirtilse de, bu beyana biraz temkinli yaklaşmak gerekiyor.

iPhone SE 2 konusunda Apple’dan henüz somut bir işaret veya ipucu gelmiş değil. Ancak dedikodu çarklarının iyiden iyiye hızlanması, Cupertino merkezli şirketin bu yönde bir hazırlık içnde olduğunu düşündürüyor. Tanıtım konusunda akıllara gelen ilk tarih ise Apple’ın WWDC 2018’in kapılarını açacağı 4 Haziran günü oluyor.

İLGİLİ HABERLER