Teknoloji

Beklenen iPhone SE 2’nin ekran koruyucusu iPhone X’teki çentiği işaret ediyor

apple iphone x
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

iPhone SE 2’nin önümüzdeki pazartesi akşamı gerçekleştirilecek Apple WWDC 2018 açılış toplantısında duyurulması düşük bir ihtimal gibi görünüyor. Ancak bir sızıntı, umutların artmasına neden oluyor.

Atma ve tutturma konusunda karmaşık bir geçmişe sahip olan sızıntı kaynaklarından Sonny Dickson, şeffaf ekran koruyucunun fotoğrafını paylaştı. Fotoğraftaki koruyucunun, tepede bir çentik varmış gibi tasarlandığı görülüyor.

Bu durum, 2018 model iPhone SE 2’nin, geçen yıl çıkan tam ekranlı iPhone X ile benzer bir ekran tasarımına sahip olacağını gösteriyor. Tabii ki, karşımızda daha küçük, avuç içiyle daha dost bir cihaz olacak.

Apple’ın iPhone X2, iPhone X Plus ve LCD ekranlı iPhone 9 gibi yeni nesil iPhone’larının eylül ayında tanıtılması bekleniyor. Eğer tüm beklentiler ve dedikodular gerçeğe dönüşürse, Apple yılı dört iPhone’la kapatmış olacak.

iphone se 2 ekran koruyucu

Tabii ki, bu son sızıntıyla ilgili kafaya takılan çeşitli noktalar var. Öncelikle bu tarz bir ekran koruyucuyu üretmek çok kolay. Herhangi bir iPhone modeli için üretilmiş şeffaf koruyucuyu alıp muntazam biçimde keserek iPhone SE 2 dedikodularını destekleyen bir malzeme oluşturabilirsiniz.

iPhone SE’nin takipçisi olması beklenen yeni bir telefonla ilgili dedikoduları bu yıl epey fazla şekilde duyduk. iPhone SE Mart 2016’da çıkmıştı ve o zamandan beri güncelleme görmedi.

WWDC 2018 açılış toplantısının yazılım odaklı olması bekleniyor. iOS 12, macOS 10.14, watchOS 5 gibi yeni yazılım sürümleriyle ilgili ilk bilgileri bu etkinlikte alacağız. Geçen yıl Apple, donanım tarafında da epey bereketli bir açılış toplantısı geçirmişti. MacBook Pro ve iPad Pro‘nun yeni modelleri, aynı zamanda HomePod burada tanıtılmıştı.

İLGİLİ HABERLER