Apple iPhone OS 3.0 ile birlikte TV şovları, filmler ve App Store uygulamaları üzerindeki ebeveyn kontrollerini arttırmayı planlıyor. Makayama’s Newspaper uygulaması bu noktada bu kontroller çerçevesinde yapılan değişimlerin nasıl dallanıp budaklandığını gösteriyor.
iLounge’a göre Makayama’s Newspaper uygulamasında yer alan İngiltere merkezli tabloid gazete The Sun’da yer alan üstsüz bir kadın fotoğrafı bu uygulamanın App Store’a kabul edilmeme nedenini oluşturuyor. iPhone OS 3.0 ve sözü edilen kontroller faaliyete geçtiğinde bu tarz içeriklere erişmeden önce uygun yaş uyarısıyla karşılaşmak muhtemel. Herşeyin yerli yerine oturacağından henüz emin değiliz, ancak ebeveyn kontrolleri geliştiriciler için sanılandan daha az korkutucu olabilir.
İlgili – iLounge
En İyi iPhone Kılıfları
Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.







