Eğlence

iPhone için FarmVille oyunu App Store?daki yerini aldı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Facebook’ta kullanıcı rekoru kıran, Türkiye’de de birçok tiryakisi bulunan FarmVille’in iPhone versiyonu iPhone 4’ün lansmanının yapıldığı etkinlikte tanıtılmıştı. Oyunun App Store’daki yerini alışı da iPhone 4’ün piyasaya çıkışıyla aynı güne denk geldi.

App Store üzerinden ücretsiz olarak sunulan FarmVille oyununu iPhone’a yükleyip açtıktan sonra karşınıza e-posta adresinizi girmenizi isteyen bir ekran çıkacak. Bu sayede size FarmVille Mobile hesabı yaratılmış olacak. E-posta adresinizi girdikten sonra Facebook için kullandığınız e-posta adresi ve şifrenizi girmeniz istenecek. Facebook profilinizle bağlantı kurulduktan sonra Facebook’ta oyunu nerede bıraktıysanız, iPhone’da oradan devam edebileceksiniz.

FarmVille oyununu ilk kez açtığınızda karşınıza bir pencere çıkacak. Bu pencerede push bildirim mesajları almak isteyip istemediğiniz size sorulacak. Eğer kabul ederseniz, ekinlerinizin hasat zamanı geldiğinde size hatırlatılacak.

FarmVille’in iPhone versiyonunun Facebook’takinden farkı yok. Fare yerine dokunarak kontrol etmeye alıştıktan sonra bu oyunu her yerde zevkle ve keyifle oynayacağınızı düşünüyoruz.

Aşağıdaki App Store bağlantısını kullanarak FarmVille’i iPhone veya iPod touch’a indirebilirsiniz.

İlgili – App Store: FarmVille

İLGİLİ HABERLER