Teknoloji

Apple’dan iPhone ile fotoğraf yürüyüşü etkinliği

iphone fotoğraf yürüyüşü

iphone fotoğraf yürüyüşüApple’ın İstanbul’daki Zorlu mağazasında bu hafta sonu ilgi çekici bir fotoğrafçılık etkinliği gerçekleştiriliyor. Ara Güler’den sonra Türkiye’de, dünyanın en büyük fotoğraf ajansı olan Magnum Photos’a davet edilen ilk Türk fotoğraf sanatçısı olan Onur Ercoşkun ile birlikte rehberli bir fotoğraf yürüyüşü düzenlenecek.

18 Mart Cumartesi saat 15’te başlayacak olan etkinlikte katılımcılar, iPhone ile duyguları yakalamaya çalışacak ve güçlü siyah beyaz fotoğraflar çekmeyi keşfedecekler. Etkinlikte katılımcıların denemesi için çeşitli aksesuarlar getirilirken, Ercoşkun da en iyi siyah beyaz kareleri çekmek için kompozisyon, ışık ve zamanlamayı kullanmayı gösterecek. Apple, yürüyüşe katılacak olanlara, yürüyüşün ortalama 2 kilometre süreceğini söylerken, bu nedenle rahat ayakkabılar giymeleri ve sadece ihtiyaç duydukları eşyaları almaları konusunda hatırlatmada bulunuyor. Tabii ki, iPhone’ların şarjının da tam olması iyi olacaktır.

Etkinlik o kadar ilgi görmüş olmalı ki, Apple Store etkinlikleri sayfasında etkinliğin tamamen dolduğu bilgisi yer alıyor. Belki Apple, yoğun ilgi gören bu etkinliği ilerleyen zamanlarda tekrarlayabilir. Eğer iPhone ile siyah beyaz fotoğraf çekimine ilgi duyuyorsanız, Apple’ın web sitesindeki mağaza etkinlikleri bölümünü daha sık ziyaret etmenizde fayda var.

İLGİLİ HABERLER