DosyaManşetler

Yeni iPhone’unuz için en iyi uygulamalar

iphone en iyi uygulamalar apple 2020
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple’ın iPhone’u çıktığı günden bu yana en güzel yılbaşı hediyeleri listelerinin üst sıralarındaki yerini koruyor. Artık sevdiklerine yeni bir iPhone hediye etmek isteyenlerin önüne her yıl en az üç farklı seçenek çıkıyor. Bu yeni iPhone’larda kullanılabilecek en iyi uygulamalardan bazılarını sizler için seçtik.

TikTok

2019’un en büyük kültürel sansasyonlarından biri olan TikTok, yılın en popüler “viral” içeriklerinin büyük kısmının çıkış noktası oldu. Hâlihazırda internetteki en eğlenceli yer olan TikTok, keyifli vakit geçirmek isteyen iPhone sahiplerinin cihazlarına indirmesi gereken başlıca uygulamalar arasında bulunuyor.

Tweetbot

Sosyal medyanın eğlenceden gerginlik boyutuna geçildiğinde ise akıllara gelen ilk platform Twitter oluyor. Kullanıcılarının bir tür “sevgi-nefret” ilişkisiyle bağlı olduğu Twitter’ın kendi uygulamasındaki düzenden memnun olmayanların yararlanabileceği en iyi seçenekler arasında ise Tweetbot ön plana çıkıyor.

Paprika Recipe Manager

İnternet için “şimdiye kadarki en iyi yemek kitabı” şeklinde bir tanımlama yapmak yanlış olmayacaktır. Yapılmak istenen her yemeğin, içeceğin veya tatlının tarifine mümkün olan en hızlı biçimde ulaşmak mümkün oluyor. Paprika; internette farklı adreslerde bulunan tarifleri bir arada topluyor, bu tariflerdeki önemli bilgileri çekiyor ve kullanıcıların kendi dijital tarif defterlerini oluşturmasını sağlıyor.

Halide Camera

Kamera, 2019 model iPhone’ların en güçlü yanı olarak öne çıkıyor. Yapay zekâ destekli algoritmalar, mükemmel kareler yakalamayı mümkün kılıyor. Fotoğraf konusundaki bilgisi biraz daha yüksek olanlar, Halide sayesinde iPhone’un kamerasından en üst seviyede verim alabilir.

Authy

Çevrimiçi platformlardaki güvenliği artırmanın en etkin yöntemlerinden biri, çift aşamalı doğrulama sistemlerinden yararlanmak. İkinci doğrulama için gerekli kodu oluşturma, saklama ve yönetme konusunda en yetenekli araçlardan birisi de Authy. 2020’yi daha güvenli şekilde geçirmek isteyenler için Authy, listeye eklenmesi gereken seçenekler arasında bulunuyor.

Microsoft Outlook

Apple’ın iOS’teki yerleşik Mail uygulaması hâlâ beklentileri karşılamaktan uzak. Bu durum, kullanıcıları üçüncü taraf seçeneklere yöneltiyor. Microsoft Outlook, söz konusu seçeneklerin en kullanışlılarından biri olarak öne çıkıyor. Yararlı özellikleri ve hızlı arayüzü, iPhone’unda çok yoğun bir e-posta trafiği olan kullanıcılar için Outlook’u tercih edilesi kılıyor.

Google Haritalar

Apple, iOS 13 ile birlikte Apple Harita uygulamasını şimdiye kadarki en iyi seviyesine çıkardı. Buna rağmen, Google Haritalar uygulaması hâlâ iPhone sahipleri için en kullanışlı harita çözümü olmaya devam ediyor.

Google Fotoğraflar

Apple’ın iOS’te yerleşik olarak sunduğu Fotoğraflar uygulamasından vazgeçmek mümkün değil. Çekilen veya alınan her fotoğraf ve videonun bu uygulamaya gönderilmesi, bu uygulamayı vazgeçilmez kılıyor. Ancak bu durum, Google Fotoğraflar olan ihtiyacı ortadan kaldırmıyor. Google Fotoğraflar, en yüksek kalitede olmasa bile, fotoğraf ve videoları ücretsiz olarak yedeklemeyi mümkün kılıyor. Dolayısıyla en azından bir yedekleme çözümü olarak Google Fotoğraflar’ı iPhone’lara yüklemekte fayda olduğu rahatlıkla söylenebilir.

İLGİLİ HABERLER