Teknoloji

iPhone Dev Team iOS 4.2.5 ve iOS 4.3 yayınlanıncaya kadar SIM kilidi kırma aracı çıkarmayacak

iPhone Dev Team iOS 4.2.5 ve iOS 4.3 yayınlanıncaya kadar SIM kilidi kırma aracı çıkarmayacak

iPhone Dev Team yaptığı açıklamayla Apple iOS 4.2.5 ve iOS 4.3’ü çıkarıncaya kadar bir SIM kilidi kırma aracı yayınlamayacağını duyurdu. Ekip üyelerinden MuscleNerd “Apple’ın betaları çıkardığı dönemde birşey yayınlamanın saçma olacağı” çünkü “birçok insanın bundan bir yarar görmeyeceğini” söyledi.

Apple iOS 4.3 beta sürümünü dün yayınladı. Bu beta sürümüne bakıldığında iOS 4.3 ile birlikte birçok yeniliğin geleceği belli oluyor. Fiziksel “home” tuşunun gördüğü işlevlerin birden fazla parmak dokunuşuyla görülmesi, iPad’in sağ tarafında ses arttırma ve azaltma tuşlarının hemen üstünde yer alan anahtarın işlevinin ses kapatma ve ekran kilidi arasında değiştirilebilmesi, Find My Friend gibi konum tabanlı yeni servisler iOS 4.3 ile birlikte gelmeyi bekliyor. Öte yandan Verizon tarafından dağıtılacak iPhone 4 modeli iOS 4.2.5 yazılım sürümüyle gelecek.

İlgili – Twitter

Haberleri Kaçırma! Teknoblog'u Google Arama'da tercihli kaynağın yap ve En Çok Okunan Haberler'de bizi daha sık gör.
Tercihli Kaynak Ekle
📡 Teknoblog'u takip et Teknoloji gündemini kaçırmamak için 📰 Google Haberler'e ekle, 💬 WhatsApp kanalımıza katıl, ▶ YouTube'a abone ol, 📷 Instagram'da ve 𝕏 X'te bizi takip et.

En İyi iPhone Kılıfları

ESR Classic Hybrid (HaloLock)
Spigen Tough Armor / Rugged Armor
URUCHI Güçlü Manyetik iPhone 16 Pro Telefon Kılıfı

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.