Teknoloji

iPhone 9 üç göz alıcı renk seçeneğiyle görüntülendi

iphone xc

Apple yeni iPhone modellerini önümüzdeki hafta tanıtacak. Bu modeller arasında 6.1 inç LCD ekranlı bir telefonun da bulunması bekleniyor. Söz konusu telefon, iPhone 9 adıyla anılıyor. İnternete sızan yeni bir fotoğraf, cihazı üç göz alıcı renk seçeneğiyle gösteriyor.

Apple’ın 2018 model iPhone’lar için daha geniş bir renk paleti sunacağına dair haberler daha önce gündeme gelmişti. Güvenilir duyumcular şirketin siyah, beyaz, gri, kırmızı, mavi, turuncu, sarı ve pembe renk seçeneklerini değerlendirdiğini ve prototipler hazırladığını iddia etmişti. Apple’ın hatta hiçbir üreticinin telefonları için bu kadar renk seçeneği sunmadığı biliniyor. Dolayısıyla bu renklerin bazılarının sadece prototiplerde kalması muhtemel görünüyor.

İnternete sızan ve 6.1 inç ekranlı iPhone 9’a ait olduğu düşünülen fotoğraflar, Apple’ın en azından bu model için hangi renk seçeneklerini tercih etmiş olabileceği konusunda ipucu veriyor. Parlak cam kasayla oldukça doygun renklere sahip gibi görünen kırmızı, beyaz ve mavi iPhone’lar ilk bakışta bir etki yaratmayı ve merak uyandırmayı başarıyor.

iPhone 9, Apple’ın 2018 model iPhone’ları içinde en ucuz seçenek olacak. OLED yerine LCD panel taşıyacak olan cihazın arkasında sadece bir kamera bulunacak. Apple’ın iPhone 9 ile birlikte iPhone Xs ve iPhone Xs Max isimli modelleri de tanıtması bekleniyor. Yeni modeller 12 Eylül’de gözler önüne çıkacak.

İLGİLİ HABERLER