Teknoloji

McDonald’s reklamı iPhone 8 tasarımı hakkında fikir veriyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

iphone 8 tasarimiiPhone 8 adıyla da anılan OLED ekranlı yeni iPhone için Apple cephesinden henüz resmi bir işaret veya açıklama gelmiş değil. Ancak önümüzdeki ay tanıtılması beklenen cihaza dair pek çok bilgi ve dedikodu, uzun süredir etrafta dolaşıyor. iPhone 8 tasarımı ile ilgili sızıntılar da teknoloji dünyasının gündemini önemli biçimde işgal ediyor. Bu sızıntı kümesinin en yenisinin kaynağı ise alışılagelenlerden oldukça farklı.

McDonald’s tarafından ABD’deki müşterilere gönderilen promosyon e-postasında yer alan telefon görselleri, daha önce internete sızan iPhone 8 taslaklarıyla benzerlik gösteriyor. McDonald’s ekibinin görseli hazırlarken internette dolaşan taslaklardan etkilenmiş olması ihtimaller arasında yer alıyor.

Ancak bu noktada ünlü restoran zincirinin bir iPhone uygulamasının bulunduğunu unutmamak gerekiyor. Apple’ın yeni iPhone’un tasarımı konusunda şirkete önceden bilgi vermiş olması da ihtimaller arasında değerlendirilebilir. Her şeye rağmen, McDonald’s ekibinin şimdiden uygulamanın iPhone 8’de nasıl görüneceği hakkında fikir vermesi, ilginç bir durum olarak nitelenebilir.

iPhone 8 tasarımı hakkında çok sayıda iddia ortaya atıldı

iPhone 8’in nasıl görüneceği konusunda etrafta pek çok dedikodu dolaşıyor. Apple CEO’su Tim Cook bile iPhone 8 sızıntılarının çokluğuna dikkat çekmiş ve bu yıl normalden daha fazla iddianın ortaya atıldığını belirtmişti. Yoğun dedikodunun Apple’a yüksek satış olarak geri dönüp dönmeyeceği ise eylül ayından itibaren anlaşılacak. Apple’ın yeni iPhone modellerini önümüzdeki ay tanıtmasına kesin gözüyle bakılıyor.

İLGİLİ HABERLER