Teknoloji

iPhone 7S maketi kablosuz şarj özelliğini işaret ediyor

Eğer ortalıkta fotoğrafları dolaşan bir çift maket iPhone modeline bakacak olursak, Apple’ın bir şeyleri değiştirdiğini düşünebiliriz. 9to5Mac, sızıntılar konusunda bilinen bir kaynak olan Sony Dickson’dan bir dizi fotoğraf aldı. Bunlar yeni modellerin endüktif şarj özelliğine sahip olabileceğini gösteriyor.

Apple’ın önümüzdeki sonbaharda üç yeni iPhone modeli tanıtması bekleniyor. Gelecek ay düzenlenmesi kuvvetle muhtemel olan iPhone etkinliğinde telefonun kapsamlı yenilemeden geçen versiyonu iPhone 8’i görebiliriz. 2018 gelmeden piyasaya çıkması beklenmeyen bu telefonun yanı sıra iPhone 7 modellerinin de iPhone 7S adıyla yenilenmesi bekleniyor.

Kablosuz şarj özelliğinin yeniden tasarlanan iPhone 8’de bulunması bekleniyor. Ancak sızıntılar boş değilse, Apple bu özelliği biraz daha erken zamanda tüketicilerle buluşturmayı planlıyor. Ne var ki, bu yazın başlarında birkaç Foxconn çalışanı 7S modelinin cam kasa yerine tek parça alüminyum gövde barındıracağını öne sürmüştü. Bu durumda kablosuz şarjın bulunması pek mümkün olmaz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER