Teknoloji

iPhone 7 uzay grisi yerine daha koyu bir renkle gelebilir

iphone 7 uzay grisiApple’ın 2016 model iPhone ile birlikte kullanıcılarına yeni bir renk seçeneği daha sunması bekleniyor. Farklı ürün kategorilerini birbirleriyle eşlemeye önem veren Cupertino merkezli şirket, hali hazırda Apple Watch için sunduğu koyu siyah renk seçeneğini iPhone 7’nin seçenekleri arasına da eklemeyi planlıyor. Son dedikodular, iPhone 7’de uzay grisine veda edileceğini ve “uzay siyahı” olarak tanımlanabilecek daha koyu bir tona geçiş yapılabileceğinin işaretini veriyor.

Bu değişiklik uzun süredir bekleniyordu. Şirket, birkaç yıldır iPhone’da hakiki siyah renk seçeneği kullanmıyordu. Renk seçeneklerinin parlaklaşması, bazı kullanıcıların iPhone’ları için siyah veya koyu gri kılıfları tercih etmesine neden olmuştu. Dedikodular gerçeğe dönüştüğü takdirde, Apple’ın müşterilerinden gelen geri bildirimler konusunda hassas davrandığını söylemek yanlış olmayacaktır.

Apple’ın iPhone 6s için hazırladığı siyah silikon kılıf, yeni renk tonu hakkında fikir veriyor. Söz konusu kılıfta tercih edilen tonun yeni iPhone’a da uygulanacağı belirtiliyor.

iPhone 7 uzay grisi ile vedalaşırken koyu maviye “merhaba” diyebilir

iPhone 7 uzay grisi renk seçeneğiyle vedalaşırken, “daha koyu” siyah dışındaki başka seçeneklere de “merhaba” diyebilir. Apple’ın yeni akıllı telefonunda potansiyel müşterilerine koyu mavi renk seçeneğini sunabileceğine dair haberler, daha önce gündeme gelmişti. Ancak Apple şu ana kadar bu iddiaların doğruluğuna veya yanlışlığına dair bir ipucu vermiş değil.

Kamuoyundaki yaygın beklenti, Apple’ın iPhone’daki köklü değişiklikleri bu yıl gerçekleştirilmesi yönündeydi. Ancak gelen haberler, Cupertino merkezli şirketin değişim için önümüzdeki yılı bekleyeceğini gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER