Manşetler

iPhone 7 Plus için çift arka kamera iddiasını doğrulayan yeni fotoğraf ortaya çıktı

iphone 7 plus sızıntıİnternete sızan yeni bir fotoğraf, iPhone 7 Plus’ın arkasında çift kameralı bir kurulum bulunacağına dair dedikoduları doğruluyor. Apple’ın 5.5 inç ekranlı telefonunun arkasına çift arka kamera yerleştireceğine dair haberler bir süredir konuşulsa da, şirketin teknik zorluklar nedeniyle bu fikri rafa kaldırdığı iddia edilmişti. Ancak daha sonrasında fikrin rafa kaldırıldığı iddiası yalanlanmıştı.

İnternete sızan son fotoğrafta, iPhone 7 Plus olduğu belirtilen telefon “koruyucu film ya da benzeri bir madde” ile kaplanmış biçimde görülüyor. Fotoğrafta görülen telefon, geçmiş sızıntılardaki cihazlara benzerlik gösteriyor. Çift arka kameralı kurulum, arka panelin sol üst kısmında net biçimde görülüyor.

Sızan fotoğrafın cihazın üretim versiyonuna ait olduğu belirtilirken, telefonun Smart Connector girişi barındırdığına dikkat çekiliyor. Haberde Apple’ın yeni akıllı telefonunun 3500 mAh kapasiteli bir pile sahip olabileceği ve kablosuz şarj özelliği sunabileceği de belirtiliyor.

iPhone 7 Plus eylülde tanıtılacak

iPhone 7 Plus ile ilgili bu dedikoduların Apple hayranlarını sevindireceğini tahmin etmek pek zor değil. Ancak telefonun resmiyet kazanması için önümüzdeki eylül ayına kadar beklemek gerekiyor. Bu da önümüzdeki haftalarda benzer veya tamamen farklı bilgiler sunabilecek yeni sızıntıların gün yüzüne çıkabileceği anlamına geliyor. Dolayısıyla bu sızıntılara biraz olsun temkinli yaklaşmak gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER