Manşetler

iPhone 7 kılıf sızıntısı çift arka kamera iddiasını doğruluyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

iphone 7 kilif sizinti

Apple, bu akşam düzenleyeceği etkinlikte 4 inç ekranlı yeni telefonu iPhone SE’yi görücüye çıkaracak. Ancak bu durum iPhone 7’ye dair dedikoduların da şimdiden ortalıkta dolaşmasını engellemiyor. Önümüzdeki sonbaharda tanıtılması beklenen iPhone 7’ye dair pek çok iddia ortaya atılırken, güvenilir bir kaynak tarafından paylaşılan kılıf sızıntısı ile de bu iddialardan bazıları doğrulanıyor.

Apple’ın tedarik zinciriyle oldukça yakın ilişkileri bulunan bir isim olarak tanınan Sonny Dickson tarafından Unbox Therapy ekibine gönderilen ve iPhone 7’ye ait olduğu belirtilen bir kılıf, akıllı telefonun seleflerinden daha farklı bir yapıda olacağına dair haberleri destekliyor.

İlk olarak kılıftaki arka kamera açıklığının fazlasıyla büyük olması göze çarpıyor. Bu da, cihazın arkasında iki kameralı bir kurulumun bulunması ihtimalini artırıyor. Kamera açıklığının aşağıya çekilmesi de, anten şeritlerinin yeni modelde kullanılmayabileceğini gösteriyor.

iPhone 7 kılıf sızıntısında dikkat çeken bir diğer nokta ise kılıfın alt kısmında 3.5 mm. kulaklık jakı için bir boşluğun bulunmaması oluyor. Bu da Apple’ın yeni modelde standart kulaklık desteğini ortadan kaldıracağını ve cihazın alt kısmında iki adet hoparlör ızgarasına yer vereceğini düşündürüyor.

iPhone 6s’in iPhone 7 kılıfına mükemmel biçimde oturması ise ekran boyutu bakımından bir değişikliğin olmayacağını düşündürüyor. Sızan kılıfın gerçekliği konusunda kesin ifadeler kullanmak ise şu an için mümkün değil.

İLGİLİ HABERLER