Teknoloji

Son sızıntı iPhone 7’nin kamerasının daha net görülmesini sağlıyor

iphone 7 kameraApple’ın iPhone 7’yi eylül ayında tanıtmasına kesin gözüyle bakılıyor. Telefonda ne gibi değişikliklerin ve yeniliklerin olacağı ise uzun zamandır konuşuluyor. Bu konudaki iddia ve sızıntılara düzenli olarak yenileri ekleniyor. Bugüne kadar ortaya atılan sızıntılardaki görüntüler genellikle bulanık olsa da, NowhereElse.fr tarafından yayınlan son fotoğrafta yeni iPhone 7’nin arka yüzü daha net görülüyor.

iPhone 7 kamera konusunda selefinden daha büyük bileşenlere sahip olacak. Daha önceki sızıntılarda dikkat çekilen bu durum, NowhereElse tarafından yapılan paylaşımda da oldukça açık biçimde görülüyor. Kameranın büyümesine paralel olarak kamera sensörünün de büyümesi bekleniyor. Sızıntıda göze çarpan bir diğer nokta ise anten şeritlerinin arka panelden çıkması ve sadece üst ve alt kenarlarda kalması oluyor.

Söz konusu fotoğrafın optik teknolojisi üzerine uzmanlaşan Lite-On isimli şirketten dışarıya sızdığı düşünülüyor. iPhone 7 arka panelinin test için Lite-On’a getirilmiş olabileceği belirtiliyor.

Fotoğraf iPhone 7 kamera kurulumu dışında fazla bilgi vermiyor

Sızan fotoğrafta kameranın büyümesiyle ilgili dedikodular doğrulansa da, diğer dedikodulara ilişkin bir bilgiye rastlanmıyor. 3.5 mm. kulaklık jakının çıkarılması, çift SIM desteği ve dahili depolama alanının artışı gibi bilgiler hakkında sızan fotoğraf üzerinden yorum yapılamıyor. Ancak önümüzdeki dönemde iPhone 7 ile ilgili sızıntıların artmasına da kesin gözüyle bakılıyor. Tüm bu iddialara ve sızıntılara dair kesin cevaplar almak içinse Apple’ın eylül ayında gerçekleştireceği büyük etkinliğe kadar sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER