Manşetler

iPhone 6s ve iPhone 6s Plus için ön satış başladı

iphone-6s-ve-iphone-6s-plus-091015

Apple’ın 2015 model akıllı telefonları iPhone 6s ve iPhone 6s Plus bundan iki hafta önce başta ABD olmak üzere yurt dışında önde gelen pazarlarda satışa sunuldu. Apple ekim ayıyla birlikte vites yükseltti ve iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ı bugün Avrupa’nın birçok ülkesinde satışa sunuyor. Yarın da birkaç ülkede daha iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ın piyasaya çıkışı gerçekleşecek. Türkiye’de ise iPhone 6s ve iPhone 6s Plus satışına gelecek hafta cuma günü, yani 16 Ekim günü başlanacak.

Geçen yıl ABD’den bir hafta sonra iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’ın Türkiye’de satışa sunulduğunu görmüştük. Bu sefer iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ın Türkiye’ye gelişi ABD’ye göre biraz daha geç oldu, Türkiye daha sonraki dalgalara kaldı, ancak yeni telefonları bekleyiş daha önceki yıllara göre nispeten daha az sürmüş oluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: iPhone 6s Plus Ön İnceleme

iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ın piyasaya çıkışı gelecek hafta olacak, ancak bugün itibarıyla ön satışlar başladı. iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’a hemen sahip olmak isteyenler için Turkcell ve Vodafone web siteleri üzerinden ön satışlara başladılar. Bu arada Apple’ın Türkiye’deki yetkili satıcılarından Pupa da iPhone 6s ve iPhone 6s Plus için ön siparişleri almaya başladı.

Apple Türkiye Online Store ise şimdilik sadece iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ın fiyatlarını listeliyor; iPhone, renk ve kapasite seçimine izin vermesine rağmen alışveriş sepetine atma ve ön satışı tamamlama gibi işlemler gerçekleştirilemiyor.

iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ın Türkiye satış fiyatlarına baktığımızda; iPhone 6s’in 16 GB, 64 GB ve 128 GB kapasiteli modellerinin sırasıyla 3099 TL, 3499 TL, 3899 TL’lik KDV dahil fiyatlarla satıldığını görüyoruz. iPhone 6s Plus’ın 16 GB, 64 GB ve 128 GB’lık versiyonları için de 3499 TL, 3899 TL ve 4299 TL olarak belirlendi. Mobil operatörler aracılığıyla iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’a sözleşme dahilinde aylık ödemelerle sahip olma imkanı da bulunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER