Manşetler

iPhone 5se ve iPad Air 3 18 Martta satışa sunulabilir

apple covid-19 satın alma

iphone 5se

Apple bir süredir beklenen iPhone 5se ve iPad Air 3’ü 18 Martta satışa sunmayı planlıyor. 9to5Mac‘in haberi doğruysa, 15 Martta düzenleneceği söylenen, ancak henüz doğrulanmayan basın toplantısından sadece üç gün sonra yeni ürünleri satışta göreceğiz. Böylelikle Apple ön sipariş sürecini de atlamış olacak.

iPhone 5se’nin 4 inç ekran ve iPhone 5S’inkine benzer bir tasarıma sahip olacağı, ancak iPhone 6 seviyesinde donanım bileşenlerini, Apple Pay için NFC bağlantısını ve Live Photos desteğini barındıracağı söyleniyor. Öte yandan iPad 3 ise çeşitli yükseltmeler kazanacak, Apple Pencil ve Smart Keyboard gibi iPad Pro aksesuarlarını da destekleyebilir.

Yine de, yeni iPhone’ların duyurulduktan hemen piyasaya çıktığının şimdiye kadar hiç görülmediğini belirtmeden geçmeyelim. Apple Mac, Apple Watch, iPhone aksesuarları gibi ürünleri duyurduktan hemen sonra hızlı şekilde piyasaya sürebiliyor, ancak iOS ürünler söz konusu olduğunda duyuru ile piyasaya çıkış arasında daha uzun süre bulunuyor.

iPhone 5se ve iPad Air 3 için mağazadan teslim alma seçeneği olabilir

Her ne kadar ön sipariş sistemi açılmasa da, Apple’ın müşterilere web’den sipariş verip mağazadan alma seçeneği sunmasını bekleyebiliriz. Apple Watch kayışlarının da gelecek ay, bu tanıtılacağı söylenen yeni ürünlerle birlikte çıkması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER