Manşetler

Pazarlama dokümanı iPhone 5S’te iyileştirilmiş kamera ve parmak izi okuyucusunu haber veriyor

Apple’ın 10 Eylülde düzenleyeceği iPhone 5S duyurusunun hemen öncesinde ortaya çıkan bir pazarlama dokümanı yeni iPhone’un hangi teknik özelliklere sahip olacağına dair beklentileri biraz daha kuvvetlendiriyor.

iphone-5s-dedikodu-090913-1

Kuzey Çin diliyle yazılmış olan karşılaştırmalı ürün tablosundan pek bir şey anlamak mümkün değil, ancak iPhone 5S’in fotoğrafına baktığımızda beklentilerin kırmızı renkli şekillerle işaretlendiğini görüyoruz.

Ana ekran tuşuna parmak izi okuyucusunun ekleneceği söyleniyordu. Ayrıca bu tuşun üstündeki kare işareti de ya silinmiş ya da farklı bir renge boyanarak belirli belirsiz hâle getirilmiş. Ne yazık ki, fotoğraftan çıkarmak pek de mümkün olmuyor.

Bunun dışında iPhone 5S’in kamerasının da çeşitli iyileştirmeler barındırması bekleniyordu. Çift LED flaş, f/2.0 diyafram açıklığı ve 120 fps, 1080p video kaydı beklentileri destekliyor. Tek bir şarjla yaklaşık 250 saat bekleme süresi, A7 işlemci, 4 inç, 1136 x 640 piksel Retina ekran, 5 GHz Wi-Fi ve EarPods kulaklıklar da yeni iPhone 5S’te yer alacak teknik özellikler arasında bulunacak gibi görünüyor.

iPhone 5S ile ilgili tüm haberler için iPhone 5S etiket sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

İlgili >> SlashGear, ctechcn

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER