Teknoloji

iPhone 5S ve 5C için Apple mağazası önünde sıra oluşmaya başladı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple henüz beklenen akıllı telefonları iPhone 5S ve iPhone 5C’yi tanıtmadı, ancak bu telefonu satın almaya hevesli kişiler harekete geçti. MacRumors tarafından paylaşılan fotoğrafa göre Apple’ın New York Beşinci Cadde’de bulunan simgesel mağazası önünde bazıları sıraya girmeye başlamış.

iphone-5s-5c-sira-new-york-090913

20 Eylülde başta ABD’de olmak üzere yurt dışında birçok noktada piyasaya çıkması beklenen iPhone 5S ve iPhone 5C sıra, yarın gerçekleşecek tanıtım etkinliği öncesinde oluşmaya başlamış oldu.

Aslında Apple’ın son yıllarda kullandığı ön sipariş ve lansman günü kapıya teslim yöntemi sayesinde bu sıralar biraz erimişti. iPhone veya diğer Apple ürünlerinin piyasaya çıkacağı ilk gün mağazalar önünde sıraya girenlerin çoğunluğunu turistler oluşturuyor. Buna geçen yıl iPad mini’nin ABD’de piyasaya çıkışı sırasında bizzat tanık olmuştuk.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: iPad mini ve dördüncü nesil iPad yurt dışında piyasaya çıkıyor

Yine de, iPhone 5S gibi üst sınıf bir akıllı telefon ve iPhone 5C gibi yepyeni bir Apple ürünü mağazaların önünde son 1-2 yıl olduğuna göre daha uzun sıralar oluşmasına neden olabilir. Bunu görmek için muhtemel lansman tarihi olan 20 Eylül gününü beklemek gerekiyor.

İlgili >> MacRumors

[Görsel – MacRumors]

İLGİLİ HABERLER