Teknoloji

iPhone 5C için yeni sızıntılar bu kez tanıdık bir kaynaktan

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple’ın gelecek hafta salı günü düzenleyeceği iddia edilen etkinlikte büyük ihtimalle tanıtılacak olan iPhone 5S ve iPhone 5C modellerine ait yeni sızıntılar gelmeye devam ediyor. Son sızıntılar tanıdık bir kaynaktan, @evleaks’ten geldi. @evleaks son aylarda güvenilir sızıntılarıyla bir hayli fazla dikkat çektiği için bu son sızıntıları göz ardı etmemek gerekiyor.

iphone-5c-evleaks-030913-1 Kılıf ve kapak üreticisi Case Mate tarafından hazırlanan görsel iPhone 5C’yi ve bu cihaz için hazırlanan kılıfı gösteriyor. Fotoğrafta plastik gövdeli iPhone 5C’nin yanı sıra bu cihazın arkasını ve yanlarını tamamen kapatacak kapak ve sadece telefonun kenarlarını kapatan ve tampon görevini gören kılıf da yer alıyor.

Aslına bakarsanız plastik gövdeye sahip bir iPhone 5C’ye genellikle metal kenarları korumak amacıyla kullanılan tampon kılıfı takmak biraz garip olacaktır, ancak üreticiler tüketicilerin böyle isteklerde bulunacağını tahmin ediyor olmalı. Tabii ki, bu fotoğrafta yer alan tampon kılıf iPhone 5S için de üretilmiş olabilir.

iphone-5c-evleaks-030913-2Bu arada fotoğrafta iPhone 5C’nin hoparlör ızgarası da dikkat çekiyor. Daha önceki iPhone modellerinde mikrofon ve hoparlör ızgaraları birbirinden ayırt edilemiyordu, ancak Apple iPhone 5C’de sadece tek bir delikten ibaret olan mikrofona alt bölümde de yer verecek gibi görünüyor. Bu arada alt bölümde Lightening portu ve kulaklık jakı da dikkat çekiyor.

Apple’ın yeni iPhone modellerini 10 Eylülde tanıtması bekleniyor. Etkinliğin davetiyelerinin gönderilmeye başlandığına dair haberleri de bu akşam saatlerinde görebiliriz.

İlgili >> Twitter (@evleaks)

İLGİLİ HABERLER