Manşetler

iPhone 5 için ilk yerli malı inceleme yayında, Turkcell’in nano SIM kartları da dağıtımda

iPhone 5 dün yurt dışında piyasaya çıktı, kardeş sitemiz iPhoneTurkey.biz de daha önce yeni iPad’de yaptığı gibi yine çok hızlı davrandı ve iPhone 5’in ilk Türkçe incelemesini yayınladı. Mustafa’nın ilk izlenimlerine göz gezdirdiğimizde cihazın şaşırtacak derecede hafif olduğunu bir kez de O’ndan öğrenmiş oluyoruz. İncelediği ürün beyaz renkli ve alüminyum tasarımla birleşen beyaz rengin oldukça hoş göründüğü belli oluyor.

İncelemede iPhone 5’in kutusundan çıkan Earpods kulaklıklara, Lightning kablosuna, iPhone 5’in yeni mikrofon sistemine ve bunun performansına değiniliyor. Bu arada GeekBench ile performans, Speedtest ile de 3G+ şebeke testleri gerçekleştirilmiş. Her iki testte de iPhone 5’in selefi iPhone 4S’e fark attığını görüyoruz. Bu arada iPhoneTurkey.biz’in incelemesiyle birlikte Turkcell’in de Avea’dan sonra nano SIM kart dağıtımına başladığını da öğrenmiş oluyoruz. Yurt dışından iPhone 5 satın almayı düşünenlere duyurulur.

Mustafa’nın incelemesi tek bir yazıyla sınırlı kalmayacak, yeni inceleme yazıları da gelecektir. iPhone 5’in incelemesini kendi dilinde okumak isteyenler aşağıdaki bağlantıyı takip edebilirler.

İlgili >> iPhoneTurkey.biz

[Görsel – iPhoneTurkey.biz]

İLGİLİ HABERLER