Teknoloji

iPhone 5 kılıfları daha geniş ve ince bir tasarımı işaret ediyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

iPhone 5’e ait olduğu öne sürülen yeni kılıfların fotoğrafları yayınlandı. Bu kılıflar gelecek nesil iPhone’un daha geniş bir yüzey alanına, buna karşılık daha ince bir yapıya ve kıvrımlı arka panele sahip olacağını gösteriyor. Ne var ki, iPhone 5 veya iPhone 4S olarak adlandırılacağı düşünülen N94 prototipi yeni nesil tasarımın hemen hemen değişmeyeceğini öne sürmüştü.

Radikal değişikliklere sahip yeni tasarımı yansıtan iPhone 5 kılıflarının bolluğu ve Çin’deki üçüncü parti üreticilerin gelecek nesil cihazlar hakkında bilgi edip buna göre üretime erkenden başlama amacıyla gösterdiği çabalar nedeniyle kılıf tasarımları karşımıza ne gibi cihaz veya cihazların çıkacağı konusunda büyük önem taşıyor. Macitynet.it sitesi tarafından yayınlanan gelecek nesil iPhone kılıfları tasarımın dramatik bir şekilde değiştiğini açık bir şekilde gösteriyor. Öte yandan bu kılıfların tasarımı geçtiğimiz temmuz ayında kendini gösteren silikon iPhone 5 kılıflarının tasarımıyla da örtüüşüyor.

Mevcut iPhone 4’e benzer bir tasarıma sahip olan N94 iPhone prototipinin de varlığını unutmamak gerek. Ancak Apple’ın gelecek nesil cihaz bileşenlerini mevcut cihaz kasasında test edip yeni tasarımı gizli tutmaya çalışması pek de alışılmadık sayılmaz. Zamanında iPhone 3GS kasası içinde iPhone 4’ün parçalarının saklı olduğu da görülmüştü. Bu nedenle N94 prototipine bu yönden bakmakta fayda var.

Tabii ki, tüm bunlar şu anda varsayımdan öte geçmiyor. İşlerin nihai hâlini görmek için eylül sonu veya ekim başını beklememiz gerekiyor.

İlgili – Macitynet.it
İlgili – 9to5Mac

İLGİLİ HABERLER