Teknoloji

iPhone 5 için üretilmiş ilk kılıflar daha ince, geniş ve uzun bir cihazı işaret ediyor – Galeri

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

iphone_5_case_leakGelenektir… Yeni bir iOS cihazının tanıtılmasından önce o cihaz için üretilmiş olan yeni kılıflar ortaya çıkar. Gelecek nesil iPhone’un eylül ayında çıkacağı ihtimalinin kuvvetli olması nedeniyle üçüncü parti aksesuar üreticileri de bu cihaza özel ürünlerini içeriden aldıkları tahmini bilgiler doğrultusunda hazırlamaya başlıyor. 9to5Mac sitesi de bu durumu destekleyecek şekilde iPhone 5’e ait olduğu iddia edilen bir kılıfın fotoğraflarını yayınladı.

Çin’deki fabrikalarla bağlantıları olan büyük bir telefon satıcısından elde ettiği fotoğrafları yayınlayan 9to5Mac’in ardından diğer kaynaklar da ellerindeki kılıf fotoğraflarını ortaya çıkarmaya başladı. Tüm bunlar radikal şekilde yeni bir tasarım dedikodularını destekliyor. Ortaya çıkan kılıflar içinde silikondan yapılmışının yanı sıra sert bir maddeden yapılmış olanı da bulunuyor. Bu da, gelecek iPhone 5’in genel hatlarını ortaya koyuyor.

Bu kılıfların tam boyutlara göre mi tasarlandığı, yoksa iyimser bir tahmin doğrultusunda mı geliştirildiği bilinmiyor. Ancak tedarikçiler, iPhone 5 tasarımıyla ilgili bilgileri doğruluğunu kanıtlamış sektör kaynaklarından aldıklarını dile getiriyor. Benzer bir durum iPad 2 için isabetli bir sonuç doğurmuştu. Bu tabletten önce ortaya çıkan kılıfların işaret ettiği tasarım doğru çıkmıştı.

iPhone 5’in kılıf tasarımları daha ince ancak daha geniş bir alana sahip cihazı işaret ediyor. Sert kılıfın boyutlarına bakılacak olursa iPhone 5, iPhone 4’ten yaklaşık 1 cm. kadar daha uzun ve çok az daha geniş olacak. Bu durum iPhone 5’in daha büyük ekrana sahip olacağına dair dedikoduları da doğrular sayılır.

Galeri: iPhone 5 için üretilmiş ilk kılıflar
[nggallery id=639]

İlgili – 9to5Mac

İLGİLİ HABERLER