Manşetler

iPhone 4S’inkine göre daha uzun muhtemel yeni iPhone ön paneli görüntülendi – Video

Yeni iPhone ile ilgili olarak bu cihazın mevcut iPhone 4S’ten daha uzun olacağını destekleyen yeni bir bilgi kırıntısı ortaya saçıldı. Japon internet sitesi Macotakara’nın yayınladığı ve yazının devamında bulabileceğiniz bir videoda 10.33 cm, yani 4.07 inç’lik ekrana sahip olan ve ön paneli mevcut nesil iPhone’a göre biraz daha uzun olan bir cihaz göze çarpıyor. Bu panel, büyüklüğünün daha iyi anlaşılması amacıyla iPhone 4S ile karşılaştırılıyor.

Bu ön panelin iPhone 4S’inkinden uzun olması dışında şekil olarak pek bir farkı yok, ancak ana ekran butonu biraz daha alta yerleştirilmiş. 9to5Mac sitesinin daha önce ele geçirdiği ve ahize hoparlörünün üzerinde konumlandırılmış FaceTime kamerası taşıyan ön panele oldukça benzeyen bu yeni bulgunun yer aldığı videonun çok da hayret verici olduğu söylenemez. Ancak nelerle karşılaşabileceğimiz konusunda bir fikir verdiğini ve daha önceki dedikoduları desteklediğini söylemek gerek.

Tabii önemli olan Apple’ın bu dedikoduları ne derece doğru çıkartacağı. Ortaya saçılan bu sızıntılar şirketin daha büyük ekranlı iPhone fikrini ciddi olarak değerlendirdiğini gösteriyor, ancak bu tabii ki son ürünün 4 inç veya ona yakın büyüklükte olacağı anlamına gelmiyor.

İlgili – Macotakara

İLGİLİ HABERLER