Teknoloji

iPhone 4S için ilk gün gelen sipariş sayısı 1 milyonu geçti

Tanıtıldığında birçok kişi için hayalkırıklığı yaratan iPhone 4S’in satışları Apple için hayalkırıklığı yaratmayacağa benziyor. Geçtiğimiz cuma günü ön siparişe sunulan iPhone 4S ilk gün 1 milyon sipariş barajını açarak iPhone 4 için gelen 600 binlik ilk gün sipariş rakamını neredeyse ikiye katladı.

iPhone 4S’in 14 Ekimde başta ABD olmak üzere yurtdışındaki çeşitli ülkelerde piyasaya çıkması bekleniyor. iPhone 4S’e hemen sahip olmak isteyenlerin Apple mağazaları önünde kuyruğa girmesi ve satın alması gerekecek. Çünkü Apple’ın web sitesi üzerinden yapılacak ön siparişler için teslimat tarihi olarak 1-2 haftalık geniş bir zaman aralığı veriliyor. 1-2 haftalık teslimat süresi ibaresini iPhone 4S ön siparişe çıktıktan birkaç saat sonra Apple’ın web sitesinde görmüştük ve bunu da iPhone 4S’in yüksek talep gördüğü şeklinde yorumlamıştık.

iPhone 4S’in yüksek talep görmesiyle ilgili olarak konuşan dünya çapında ürün pazarlamadan sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Philip Schiller “iPhone 4S’e gösterilen mükemmel müşteri ilgisinden dolayı uçmuş durumdayız. iPhone 4S için ilk gün gelen ön siparişler şimdiye kadar piyasaya çıkan yeni bir Apple cihazının ulaşabildiği en yüksek seviye ve müşterilerin iPhone 4S’i bizim kadar sevmesinden dolayı mutluluk duyuyoruz.” diye yorumda bulundu.

İlgili – Apple

http://www.apple.com/pr/library/2011/10/10iPhone-4S-Pre-Orders-Top-One-Million-in-First-24-Hours.html

İLGİLİ HABERLER