Teknoloji

iPhone 4S Flickr’ın en popüler makineleri arasında ikinci sırada

Apple’ın 2011 model akıllı telefonu iPhone 4S etkileyici bir satış grafiği yakaladı. Bu popüler cihaz Flickr’ın istatistiklerinde de önemli bir yeri ele geçirmiş durumda. Flickr’ın, servise gönderilen fotoğrafların çekildiği makinelerin istatistiklerini yayınladığı sayfada iPhone 4S en popüler fotoğraf makineleri arasında yer alıyor.

iPhone 4S’in lansmanı yapılmadan önce listenin açık ara lideri olan iPhone 4 en popüler makine listesinin başında yer almaya devam ediyor. Ancak sahip olduğu oranda hafif de olsa bir düşüş dikkat çekiyor. iPhone 4S ise iPhone 3G’yi geride bırakıp en popülerler listesinde ikinci sıraya yükselmiş durumda. Popüler makineler listesinin ilk beşinde dört iPhone cihazının bulunuyor olması gerçekten ilginç. Listenin beşinci sırasında ise HTC’nin ABD’de satılan Evo 4G adlı cihazı yer alıyor.

Popülaritesini kısa sürede ciddi oranda arttıran iPhone 4S’in gelecekte listenin başına yerleşeceğini tahmin ediyoruz. iPhone 4S, sahip olduğu gelişmiş kamera özellikleri sayesinde fotoğraf çekimini daha keyifli hâle getiriyor. Kullanıcılar da bu keyfi Flickr üzerinden herkesle paylaşmayı isteyecektir.

İlgili – MacRumors

İLGİLİ HABERLER