Teknoloji

iPhone 4S 25 Kasımda Hindistan’a ayak basıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

iphone-4s-inceleme-00023Bu ay içinde 15 yeni ülkede satışa çıkan iPhone 4S‘in dünya çapında yayılması devam ediyor. Apple’ın beşinci nesil akıllı telefonunun önümüzdeki durağı Hindistan olacak. Bu ülkede faaliyet gösteren Aircel iPhone 4S’i 25 Kasımdan itibaren satmaya başlayacağını açıkladı. Aircel’in rakipleirnden Airtel de iPhone 4S’i satacağını açıkladı, ancak kesin bir tarih vermedi.

Hindistan’da iPhone 4S’in ne kadara satılacağı belli değil, ancak iPhone 4’e göre yapılan tahminler cihazın sözleşmeli fiyatının 35 bin ile 40 bin rupi arasında olması bekleniyor. iPhone 4’ü bu ülkede satmak için neredeyse 11 ay bekleyen Apple, iPhone 4S ile birlikte bu ülkeye girmek için çok daha hızlı davranıyor gibi görünüyor.

iPhone 4S’in yıl sonuna kadar 70’in üzerinde ülkede satışa çıkması bekleniyor. Her seferinde söylediğimiz gibi, bu 70 ülkenin arasında Türkiye’nin de bulunduğunu tahmin ediyoruz. iPhone 4S’in çeşitli mağazalar tarafından piyasaya sürüldüğünü görüyor ve takip ediyoruz, ancak kriter olarak Turkcell, Vodafone ve Avea’nın Apple ile anlaşmalı şekilde iPhone 4S’i satmaya başlamalarını kabul ediyoruz.

iPhone 4S satın almadan önce bu akıllı telefonun performansı ve yetenekleri hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız, yayınladığımız detaylı iPhone 4S incelemesi sizi bekliyor.

İlgili – Aircel
İlgili – Airtel (Facebook)

İLGİLİ HABERLER