Manşetler

iPhone 4G / HD Vietnam’da yüzünü bir kez daha gösterdi – Galeri & Video

Bir Apple çalışanının barda unuttuğu, daha sonra onu bulan birisinin Gizmodo’ya sattığı sansasyonel iPhone 4G/HD cihazını unutmamışsınızdır. İşte o telefon dünyanın başka bir ucunda, Vietnam’da tekrar kendini gösterdi.

Taoviet adlı bir Vietnam sitesi dördüncü nesil iPhone’un fotoğraflarını yayınladılar. 16 GB’lık model olduğu anlaşılan bu modelin arkasında yer alan XXX karakterleri telefonun üretim öncesi prototip olduğunu açık bir şekilde ortaya koyuyor. Telefonda işletim sistemi yerine “Bonfire” adı verilen test ortamı çalışıyor.

Aşağıda fotoğraflarını görebileceğiniz bu prototipin Gizmodo’nun satın aldığından bazı farkları varmış, Engadget editörleri öyle söylüyor. Gizmodo’nunkinde altta yer alan vidalar kaybolmuş. Daha temiz bir tasarım bu cihazın daha yeni bir prototip olduğunu ortaya koyuyor. Cihazın içini gösteren fotoğraflar iPhone 4G’nin içinde Apple markalı bir işlemcinin (güncelleme: A4) olduğunu ortaya koyuyor. Beyaz etiketin üstündeki siyah “N90” yazısı da Apple’ın yeni nesil GSM iPhone’a verdiği dahili kod adıymış.

Fotoğrafların altında yer alan YouTube videosuna göre bu cihaz 4000$ karşılığında satın alınmış.

Daha önce başkalarının sorduğu soruyu biz de soralım: “Bu işte viral kokusu mu var?”

Galeri: iPhone 4G/HD prototipi Vietnam’da
[nggallery id=310]

Video: iPhone 4G/HD prototipi Vietnam’da [YouTube]

İlgili – Taoviet

İLGİLİ HABERLER