Manşetler

iPhone 4 alev alırsa neler olur?

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Kızarmış bir iPhone… Yukarıda görmüş olduğunuz resim Boy Genius Report bloguna bir AT&T çalışanı tarafından sızdırılmış. Açıkça görülüyor ki, bu telefonu satın almış alan müşteri sorunu yaşadıktan sonra telefonu AT&T mağazasına getirip çözüm bulmaya çalışmış. Ne yazık ki, telefonun tamir edilemez olduğu görülüyor.

AT&T çalışanı böyle bir olaya ilk kez tanık olduğunu söylüyor. Yepyeni iPhone 4 Apple’ın USB kablosuyla bilgisayara bağlıyken birden alev almış ve bu tablo ortaya çıkmış. Müşteri iPhone yeni bir tanesiyle değiştirmek istemiş, ancak gittiği AT&T mağazasında hiç iPhone 4 kalmadığı için bu isteği gerçekleşmemiş. Bir Apple mağazası çalışanı bu sorunun zarar görmüş USB portundan kaynaklandığını, kullanıcının bir hatasının bulunmadığını söylemiş. Üstelik telefonun etrafını sarmalayan çerçeve o kadar çok ısınıyormuş ki kullanıcının elleri yanmış. Öte yandan aşağıdaki fotoğrafta da göreceğiniz gibi telefonun USB portu kısmen yanmış, kablonun ucu da neredeyse tamamen erimiş.

iPhone 4’ü böyle kötü bir hâlde görmek talihsizlik oldu, bir de ortalıkta anten sorunu varken… Umarız bu yaşanan ilk ve son olay olur.

İlgili – Boy Genius Report

Resim – Boy Genius Report

İLGİLİ HABERLER