Manşetler

iPhone 4 30 Temmuz’da 17 ülkede daha piyasaya çıkıyor

iPhone 4’ün anten problemleri gündemi yoğun bir şekilde meşgul ederken bu cihazın dünya çapındaki yayılımı da yeni bir boyut kazanmak üzere. Apple’ın bu cihazın tanıtımını yaptığı WWDC açılış toplantısında bu cihazın Temmuz ayında birkaç ülkede daha satışa çıkacağı belirtilmişti.

Apple bir basın bülteni yayınlayarak bu konuyu tekrar hatırlatmak istemiş olabilir. Buna göre dördüncü nesil iPhone önümüzdeki Cuma günü, yani 30 Temmuz’da 17 ülkede daha satışa çıkacak. Bu ülkeler Avustralya, Avusturya, Belçika, Kanada, Danimarka, Finlandiya, Hong Kong, İrlanda, İtalya, Lüksemburg, Hollanda, Norveç, Yeni Zelanda, Singapur, İspanya, İsveç ve İsviçre. Bu ülkeler iPhone 4’ün hâli hazırda satışta olduğu Fransa, Almanya, Japonya, İngiltere ve ABD’ye dahil olacaklar. Tabii ki, bu ülkelerde şu anda sadece siyah iPhone 4 modeli satılacak.

iPhone 4’ün Türkiye’de Eylül ayında piyasaya çıkmasını bekliyoruz. Bizde de şartlar iPhone 4 için hazır hâle geldi. Micro SIM kartlar her üç mobil operatör tarafından da kullanıma sunulmuş durumda. Gelecek ayın başında özellikle Vodafone ve Turkcell’den iPhone 4’e özel basın bültenlerini bekliyoruz.

İlgili – Slashgear: Basın Bülteni

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER