Manşetler

iPhone 4 20 Eylül’de Turkcell ve Vodafone tarafından satışa sunuluyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple yaklaşık üç ay önce iPhone 4’ü tanıttığında bu telefonun Eylül ayı sonuna kadar 88 ülkede satışa çıkacağını belirtmişti. Biz de bu ülkeler arasında Türkiye’nin de bulunduğunu tahmin etmiş ve iPhone 4’ün Türkiye’de Eylül ayında satışa çıkacağını yazmıştık. Eylül ayı geldi çattı ve tahminlerimiz doğru çıkacak gibi.

Sabah gazetesinin bugünkü sayısında yer alan Timur Sırt imzalı haberde iPhone 4’ün bayram sonrasında, 20 Eylül tarihinden itibaren satışa sunulacağı belirtiliyor. Bu arada Avea’nın da iPhone 4 satışı için çalışmaları bulunuyormuş. İşte Timur Sırt’ın haberinden ilgili paragraf:

“Apple’ın devrim yaratan telefonu iPhone 4 Türkiye’de de satışa çıkıyor. ABD’de 24 Haziran’da satışa sunulan iPhone 4, Türkiye’de 20 Eylül’den itibaren hem kontratlı hem de peşin fiyatla satılacak. 2 yıl önce iPhone 3G Vodafone ve Turkcell tarafından gece yarısı satışa sunulmuştu. İki firmanın rekabeti iPhone 4’te de sürüyor. Vodafone ve Turkcell’in İphone tanıtımlarına 17 Eylül’de başlayacağı, 20 Eylül’den itibaren de satışlara başlayacağı ileri sürülüyor. İki firma da birbirlerinden tarihleri sır gibi saklamaya çalışıyor. iPhone 4’ü Vodafone ve Turkcell dışında Avea da satışa sunmak için çalışmalarını yürütüyor. Ancak henüz net bir sonuç yok.

İlgili – Sabah

İLGİLİ HABERLER